Online service

Online Consulting Og Service

For vores indendørs udendørs førte video paneler, vi kan levere tjenesteydelser gennem følgende måder:

• Telefon — 24-timers telefon service er tilgængelig for kunderne. Indtal os dine kontaktoplysninger og detaljerede oplysninger fiasko(pls vise fejl i billeder som muligt, som du kan) når du kontakter os.
  • Real-time kommunikation — Vores service team kunne tilbyde tjenester via Skype, E-mail, MSN, for eksempel, sende video filer af software drift eller opsætning grafikkort for at vise, hvordan man betjener
    Hvis det er nødvendigt, vores service team kan fjernstyre kundens computer via Team Viewer til at installere og konfigurere software for kunderne og for at fjerne fejl i system-software .
  • Stolpe — Send de mislykkede komponenter under garanti tilbage til os, og vi vil vende tilbage de reparerede dem til dig så snart vi kan.
  • På side — Ingeniør kunne tildeles tilbud service på stedet af dine behov.

tjeneste Detaljer

• Reparation og vedligeholdelse — Vi vil være ansvarlig for at reparere eventuelle defekte dele under garantien og returnere det reparerede dem til kunden. Vi tilbyder også nogle gratis tilbehør såsom strømforsyning, moduler og scanning kort for at lette opretholde.
  • Rådgivning eller rådgivning — Teknisk rådgivning til LED display drift og vedligeholdelse.
  • Teknisk uddannelse — Ledende kundens personale på installation og idriftsættelse af LED display og perifere udstyr, drift af kontrol systemsoftware, og fejlanalyse og vedligeholdelse af LED display system og periferi udstyr.
  • Kalibrering — Vores uddannede ingeniør står til din rådighed med kalibrering software (til kostpris).
  • tilpasset service — Vi tilbyder en række muligheder i størrelse og specifikation af LED-display. Desuden, vi er villige til at arbejde med kunderne for at opbygge deres tilpassede produktløsninger, herunder udvælgelse produkt eller nyt design, systemløsninger, strukturelt design, eftersalgsservice, etc.
  • Dokumentation –Installation og vedligeholdelsesvejledning;LED Display System Tilslutningsdiagram;Vejledning Software.