Online dienst

Online-consulting en dienstverleners

Voor onze indoor outdoor led video display panels, we kunnen leveren via de volgende manieren:

• Telefoon — 24-uurs telefoon service is beschikbaar voor klanten. Laat ons uw contactgegevens en gedetailleerde falen informatie(pls tonen de mislukking in foto's mogelijk als je kan) wanneer u contact met ons op.
  • Real-time communicatie — Onze service team kon diensten aan te bieden via Skype, E-mail, MSN, bijvoorbeeld, het verzenden van video-bestanden van de software gebruik of grafische kaart setup te laten zien hoe om te werken
    Indien nodig, onze service team kan op afstand te bedienen computer van de klant door middel van Team Viewer te installeren en het opzetten van software voor klanten en om het falen van de systeemsoftware te verwijderen .
  • Post — Stuur de defecte onderdelen onder garantie naar ons terug, en wij zullen de gerepareerde degenen terug te keren naar u zo snel als we kunnen.
  • Ter plekke — Ingenieur kon op het aanbod van on-site service worden toegewezen bij uw wensen.

dienst Details

• Reparatie en onderhoud — Wij zijn verantwoordelijk voor het repareren van defecte onderdelen onder garantie en terugzending van het gerepareerde die aan de klant. We bieden ook een aantal gratis accessoires zoals voeding, modules en scannen kaart te vergemakkelijken handhaven.
  • Adviesdienst of consulting — Technisch advies voor LED-display bediening en onderhoud.
  • Technische training — Het begeleiden van medewerkers van de klant over de installatie en inbedrijfstelling van LED-display en randapparaten, werking van besturingssysteem software, en falen analyse en het onderhoud van LED-display systeem en periferie apparatuur.
  • ijking — Onze getrainde ingenieur is tot uw dienst met kalibratiesoftware (tegen kostprijs).
  • Service op maat — Wij bieden een verscheidenheid aan opties in grootte en de specificatie van LED-display. Daarnaast, we zijn bereid om samen met klanten om hun product op maat oplossingen te bouwen, met inbegrip van product selectie of nieuw design, systeemoplossingen, structureel ontwerp, service na verkoop, enz.
  • Documentatie –Installatie en onderhoud;LED Display System Aansluitdiagram;Guidance software.