Online Service

Online Berodung An Service

Fir eis Indoor Outdoor Led Video Display Panels, kënne mir Servicer duerch déi folgend Weeër liwweren:

• Telefon — 24–Hour Telefon Service ass fir Clienten verfügbar. Loosst eis Är Kontaktinformatioun an detailléiert Feelerinformatioun(pls de Feeler am Biller sou vill wéi méiglech weisen) wann Dir eis kontaktéiert.
  • Echtzäit Kommunikatioun — Eise Service Team konnt Servicer iwwer Skype ubidden, E-Mail, MSN, zum Beispill, d'Video Dateie vun der Softwareoperatioun oder der Grafikkaart Setup ze schécken fir ze weisen wéi ze bedreiwen
    Wann néideg, eise Service Team kann de Computer vum Client distanzéieren iwwer Team Viewer fir Software fir Clienten z'installéieren an z'installéieren an d'Feeler vun System Software ze läschen .
  • Post — Schéckt déi gescheitert Komponenten ënner der Garantie zréck bei eis, a mir wäerten déi Reparatur bei Iech zréck kréien sou séier wéi méiglech.
  • Op der Plaz — Ingenieur kéint zougewisen ginn um Site Service op Är Ufuerderungen unzebidden.

Service Detailer

• Reparatur an Ënnerhalt — Mir sinn zoustänneg fir all defekt Deeler ënner Garantie ze reparéieren an déi reparéiert Saache bei de Client zréckzebréngen. Mir bidden och e puer gratis Accessoiren wéi Stroumversuergung, Moduler a Scannekaart fir d'Erhalen erliichtert.
  • Berodungsservice oder Berodung — Technesch Berodung fir LED Display Operatioun an Ënnerhalt.
  • Techneschen Training — Guidéiert de Client vum Personal op Installatioun an d'Inbetribsféierung vun LED Display a Peripherieausrüstung, Operatioun vu Kontrollsystem Software, a Feeler Analyse an Ënnerhalt vum LED Display System a Peripheriegeräter.
  • Kalibratioun — Eise trainéierten Ingenieur steet zu Ärem Service mat der Kalibratiounssoftware (um Käschtepunkt).
  • Personnaliséierten Service — Mir bidden eng Rei Optiounen an der Gréisst an der Spezifizéierung vum LED Display. Zousätzlech, mir si gewëllt mat Clienten ze schaffen fir hir personaliséiert Produktlösungen ze bauen, abegraff Produktwahl oder neien Design, System Léisungen, strukturell Design, After-Sales-Service, asw.
  • Dokumentatioun –Installatioun an Instandhaltung Handbuch;LED Display System Verbindungsdiagramm;Software Guidance.