Onlinetjänst

Online Consulting och Service

För våra inomhus utomhus LED videoskärmar, vi kan tillhandahålla tjänster genom följande sätt:

• Telefon — 24-timmars telefontjänst är tillgänglig för kunder. Vänligen lämna oss dina kontaktuppgifter och detaljerad felinformation(pls visa fel i bilder som möjligt som du kan) när du kontaktar oss.
  • Realtidskommunikation — Vårt serviceteam kan erbjuda tjänster via Skype, E-post, MSN, till exempel, skicka videofiler för programvara drift eller grafikkort setup för att visa hur man använder
    Om nödvändigt, vår serviceteam kan fjärrstyra kundens dator via Team Viewer att installera och konfigurera programvara för kunderna och för att ta bort misslyckanden systemprogramvaran .
  • Posta — Skicka den misslyckade komponenter under garanti tillbaka till oss, och vi kommer att återlämna reparerade dem till dig så snart vi kan.
  • På plats — Engineer kan tilldelas erbjuda service på plats på dina behov.

serviceinformation

• Reparation och underhåll — Vi kommer att vara ansvarig för att reparera eventuella defekta delar under garantitiden och åter de reparerade dem till kunden. Vi ger också några gratis tillbehör såsom strömförsörjning, moduler och scan-kort för att underlätta upprätthållande.
  • Rådgivning eller konsulttjänster — Teknisk rådgivning för LED-display drift och underhåll.
  • Teknisk träning — Vägledande kundens personal installation och driftsättning av LED-display och kringutrustning, drift av styrsystem programvara, och felanalys och underhåll av LED-display-system och periferi utrustning.
  • Kalibrering — Vår utbildade ingenjör är till din tjänst med kalibreringsprogram (till självkostnadspris).
  • anpassad service — Vi erbjuder en mängd olika alternativ i storlek och specifikation av LED-display. För övrigt, vi är villiga att arbeta med kunder att bygga sina skräddarsydda produktlösningar, inklusive produkt val eller ny design, systemlösningar, strukturell design, kundservice, etc.
  • Dokumentation –Installation och underhåll;LED-display System Anslutningsdiagram;Software Vägledning.