online service

Online Consulting og Service

For våre innendørs utendørs LED video display paneler, Vi kan tilby tjenester gjennom følgende måter:

• Telefon — 24-timers telefonen tjenesten er tilgjengelig for kunder. Vennligst la oss din kontaktinformasjon og detaljert feil informasjon(pls viser svikt i bilder som mulig som du kan) når du kontakter oss.
  • Sanntidskommunikasjon — Vårt serviceteam kunne tilby tjenester via Skype, E-post, MSN, for eksempel, sende videofiler av programvare drift eller grafikkort oppsett for å vise hvordan å operere
    Hvis nødvendig, vår service team kan fjernstyre kundens datamaskin via teamet Viewer for å installere og sette opp programvare for kunder og for å fjerne feil av systemprogramvaren .
  • Post — Send de mislykkede komponenter under garantien tilbake til oss, og vi vil returnere de reparerte seg til deg så snart vi kan.
  • På stedet — Ingeniør kan bli tildelt tilbudet på stedet-service på dine krav.

tjenesten Detaljer

• Reparasjon og vedlikehold — Vi vil være ansvarlig for å reparere eventuelle defekte deler under garanti og retur de reparerte seg til kunden. Vi tilbyr også noen gratis tilbehør som strømforsyning, moduler og skann-kort for å lette opprettholdelse.
  • Rådgivende tjeneste eller rådgivning — Teknisk rådgivning for LED-display drift og vedlikehold.
  • Teknisk trening — Guiding kundens ansatte på installasjon og igangkjøring av LED display og tilleggsutstyr, drift av styresystemet programvare, og svikt analyse og vedlikehold av LED-display system og utstyr periferi.
  • kalibrering — Vår utdannet ingeniør står til tjeneste med kalibreringsprogramvare (til kostpris).
  • tilpasset tjeneste — Vi tilbyr en rekke alternativer i størrelse og spesifikasjon av LED-skjerm. I tillegg, vi er villige til å jobbe med kunder for å bygge sine tilpassede produktløsninger, inkludert produkt valg eller nytt design, systemløsninger, dimensjonering, kundeservice, etc.
  • dokumentasjon –Installasjon og vedlikehold;LED Display System Connection Diagram;programvare Veiledning.