kabijakan privasi

Kawijakan privasi anu kami patuh

Urang ngajagaan privasi gf para nasabah pikeun sagala rupa layar layar internal sareng luar anu dipimpin

1. Anggo Wéb Wéb ieu. Desain Wéb Wéb ieu sareng sadaya téks, grafis, inpormasi, eusina, sareng bahan sanésna anu ditingalikeun atanapi anu tiasa diunduh tina Wéb Wéb ieu dijagaan ku hak cipta, mérek dagang sareng hukum anu sanés. Eusi dina Wéb ieu Hak cipta (c), Grup Hyte, atanapi pasangan urang. Sadaya hak disimpen. Naon waé nu teu diidinan ku naon inpormasi atanapi bahan sapertos éta tiasa ngalanggar hukum hak cipta, hukum mérek, undang-undang privasi sareng publisitas, sareng undang-undang sareng peraturan sanés.

Tanda dagang. Mérek dagang tangtu, nami dagang, tanda jasa sareng logo anu dianggo atanapi ditampilkeun dina Wéb Wéb ieu kadaptar sareng mérek dagang henteu kadaptar, nami dagang sareng tanda jasa Hyte sareng gabunganna. Mérek dagang séjén, ngaran dagang sareng tanda jasa anu dianggo atanapi ditingalikeun dina Wéb Wéb ieu mangrupakeun mérek dagang kadaptar sareng anu henteu kadaptar, nami dagang sareng tanda jasa anu bogana. Henteu aya anu ngandung dina Wéb Wéb ieu atanapi kedah diterjemahkeun salaku masihan, ku implikasi atanapi henteu, naon waé lisénsi atanapi hak pikeun nganggo mérek dagang, nami dagang, jasa jasa atanapi logos anu ditingal dina Wéb ieu tanpa ijin tinulis Hyte atanapi anu gaduh sanés.

2. Produk, Eusi sareng Spésifikasi.

Sadaya fitur, eusina, spésifikasi, produk sareng harga produk sareng jasa dijelaskeun atanapi digambarkeun dina Wéb ieu, tunduk kana robih iraha waé tanpa diwartosan. Beurat, ukuran sareng déskripsi anu sami perkiraan sareng disayogikeun pikeun tujuan genah. Grup Hyte anu ngajalankeun Wéb Wéb ieu, ngajadikeun sagala usaha anu lumrah pikeun akurat nembongkeun atribut produk urang, kaasup warna anu berlaku; kumaha oge, warna saleresna anjeun tingali bakal gumantung kana sistem komputer anjeun, sareng kami henteu tiasa ngajamin yén komputer anjeun bakal leres-leres nembongkeun warna sapertos kitu. Citakan naon produk atanapi jasa dina Wéb Wéb ieu dina waktos anu sanés henteu nunjukkeun atanapi ngajamin yén produk atanapi jasa ieu sayogi sawaktos-waktos.. Éta tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun sareng nurut kana sadayana lokal anu manglaku, nagara, hukum féderal sareng internasional ngeunaan hal anu diilikan, pamakean sareng dijual barang-barang anu dibésér tina Wéb ieu. Ku cara nempatkeun tatanan, anjeun ngawakilan yén produk anu ditunjuk bakal dianggo ukur nganggo cara anu sah.

Anjeun tiasa ogé ngahubungi kami pikeun terang langkung seueur inpormasi ngeunaan ieu

Hyte LED Grup Co.Ltd.
Telepon: +86-755-33123095
Hapé: +86-13714518751
E-mail: sales@hyte-led.com

Hyte LED Group ngagaduhan hak ngaropéa Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu iraha waé. Pariksa périodik pikeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan anu diropéa. Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu terakhir diropéa dina Januari 1, 2011.