FAQ

FAQ(Patarosan sering)

Naon patarosan umum ngeunaan témbok tampilan anu dipimpin? janten mangrupikeun tampilan riasan jero ruangan atanapi témbok iklan ruangan.

1. Naon UTP nangtung pikeun?
UTP hartosna unshielded twisted dipasangkeun, éta téh jenis kawat bersih,ogé hartosna RJ-45 pikeun ngirimkeun sinyal DVI.

2. Naon sistem kontrol sinkron?
Éta hartosna henteu peryogi kawat tanggal sareng PC nalika maén, ngan ukur ngedit file pidéo nganggo komputer heula,teras ngalangkungan tanggal kawat nyalin éta kana USB, Kartu CF,SD / Kartu MMC. Sareng teras nahan kartu kana kadali panganteur jaba, maka layar bakal muterkeun file anu diédit.

3. Naon bédana antara piksel nyata sareng virtual?
Piksel maya tiasa ngahontal pangsa piksel,(4LEDs) janten 4-kali piksel dibagikeun, jeung (3LEDs) janten 6-kali piksel share.so éta bakal langkung saé pikeun muter pic atanapi pidéo,sapertos:video gaduh 320x240dots,lamun urang ningalikeun nganggo piksel maya maka bakal aya 640x480dots pikeun pidéo pidangan,langkung harti.

4. Naon beurat kabinét urang (kaasup sadaya bagian)?
Kanggo Kabinet Jinis beurat éta kirang ti 65kg,sareng pikeun lomari aluminium mangrupikeun 55kg, sareng beurat kabinét 960mmx960mm nyaéta 58 Kg(Baja),50 Kg(Aluminium) kaasup sadaya bagian.

5. Naon ari Silan LEDs?
Silan LEDs didamel di china, éta mangrupikeun perusahaan umum anu tiasa dipercaya ku kualitas.m.m manufaktur Tampilan anu anggo(http://www.silan.com.cn/english/include/default.aspx) it.but anjeun tiasa nunjuk LEDs aslo,siga:Cree,Nichia atanapi Avago.

6. Naon anu ngirim kartu / panampi?
Ngirim kartu pikeun ngirim sinyal DVI (kartu grafis kalayan antarmuka nyanyi DVI nyalungkeun singal DVI ka ngirim kartu) kana layar, nampa kartu hub / kartu hub pikeun ngirim sinyal DVI ka sadaya modul

7. Dimana kabel DVI disambungkeun?
Sinyal DVI, Kartu grafis pikeun ngirim kartu pikeun nampa kartu + kartu hub ka layar. ngan nganggo kabel data RJ-45 pikeun nyambungkeun kartu pangirim sareng kartu panampi.

8. Naon panggunaan kartu grafis sareng kartu hub sareng dimana éta bakal disimpen?
Kartu grafis ditetepkeun dina antarmuka PCI atanapi VGA anu aya dina PC utama. kartu hub dibereskeun dina kartu panampi kanggo ngalegaan sinyalna

9. Naon hartosna Metode nyetir?
Metode nyetir hartosna nganggo IC nyetir pikeun ngontrol LED, 1/1 scan hartina salah sahiji pin pikeun ngadalikeun hiji LED. biasana dianggo ruangan. Kami gaduh 1/2,1/4,1/8,1/16 pikeun jero ruangan, sabab bakal mangaruhan kacaangan sareng konsumsi LED.

10. Naon hartosna IC nyetir?
IC nyetir hartosna ngadalikeun LED ayeuna,LEDs biasana angger ayeuna 0.16mA ka 1.2mA. janten penting pikeun layar anu nganggo hadé nyetir IC IC, kami nganggo TOSHIBA TB62726.

11. Naon hartosna Kado Perlindungan?
IP65 hartosna anti cai sareng perlindungan lebu. tah eta tiasa dianggo ruangan,upami IP54, teras bakal dianggo ruangan

12. Naon hartosna sasmita Grey?
Hambalan abu hartos hartosna hiji warna tina warna paling poék dugi ka kelas paling terang. Langkung sasmita Grey hartos langkung warna anu ditampilkeun sareng langkung harti.

13. Naon hartosna frékuénsi Refresh?
Pigura pigura laju, langkung luhur,langkung nyaman nalika urang milari éta.jantenna teu aya anu reureuh tina layar pic

14. Bakal produk ngagaduhan switch on / off atanapi bakal tetep salami dipasang?
Urang tiasa ngaktipkeun / mareuman suplai powe liwat software system control kami, sangkan anjeun tiasa mareuman / pareum ngalangkungan PC. Urang ogé tiasa nyetél nalika layar pareum sareng layar dihurungkeun.

15. Bisa gambar dina produk ieu ukur bisa diropéa ku ngagunakeun RS232 atanapi tiasa dikadalikeun tina lokasi anu sanés via Bluetooth? Kumaha ngeunaan kontrol jauh?
Ayeuna, kami gaduh sistem kontrol asynchronism. kami gaduh kartu panampi di layar, eta parantos terpadu Micro-System anu ngagaduhan fungsina pikeun nyimpen sareng muter pidio. éta gaduh antarmuka éksternal sareng USB, Kartu CF,SD / MMC Card pikeun nyimpen file Video. anjeun ngan ukur kedah ngédit pidéo dina PC Anjeun, teras teras salin kana alat éksternal. éta tiasa maénkeun MPEG,AVI,RM,MP3 sareng sanesna. total piksel anu tiasa dikalikeun nyaéta 320 × 192 titik. ku kituna tiasa dianggo dina layar kontrol leutik.Remote pc tiasa ngatur sareng ngawas sakelompok jaringan tv anu dipimpin liwat internét atanapi lan.

16. Sakumaha seueur asor tiasa tahan produk ieu?
Kelembapan anu berpungsi layar nyaéta 10%-95% RH sareng suhu kerja na -20 ka +60 derajat. éta bakal tiasa dianggo biasana dina cuaca anu galak.

17. Naon hartina LED sareng PIXEL?
LED mangrupikeun akronim tina Light Emitting Diode sareng mangrupikeun semikonduktor anu muncul cahaya anu ditingali nalika listrik ngalangkunganana. Émisi cahya gumantung kana éléktron anu ngalir antara anode sareng katoda sareng warna émisi visual (anu tiasa Beureum, Héjo, Biru, Ambar, Bodas…) gumantung kana bahan anu garapan.

18. Naon PITCH sareng RESOLUSI tina Pintu LED?
Bagian tina layar LED ngajelaskeun jarak antara piksel, dikedalkeun dina milimeter. Ukuran dasar ieu nangtukeun ciri sareng pagelaran layar LED maxi: pitch eta mangrupikeun faktor jarak jarak layar.

19. Naon DEFINISI sareng 16 BIT TEKNOLOGI?
“Harti” nyaéta nomer piksel anu nangtung sareng horisontal anu aya dina salayar. Salaku conto, sababaraha watesan standar nyaéta 96 × 64 piksel (kurang = definisi); 256× 192 piksel (= médiasi): 640× 480 piksel (= harti tinggi). Maka watesan anu aya hubunganana sareng pitch piksel, jarakna antara piksel.