Solusi Studio TV

Fitur Solusi Video TV

Ruang konperénsi TV Studio dianggo pikeun konperénsi sapopoé dina pamaréntahan sareng perusahaan. Konperénsi layar pidéo anu dipimpin konpénsi mangrupikeun cara anu perlu pikeun ningkatkeun efisiensi gawé,sabab ngumpulkeun langkung ti 60% informasi ditanggap. Najan kitu,fungsi tampilan LCD tradisional janten lemah ku kacaangan low,watesan watesan,gambar anu kabur sareng syarat anu luhur,ku kituna henteu maksimalkeun nilai konperénsi.HD TV DISPLAY

Lamaran:

Pamaréntah sareng perusahaan,kantor wae,pusat komunikasi,bandara,puseur paréntah jalan raya,kantor pulisi,énergi sareng jabatan kauangan.

Diagram:

SISTEM DISPLAYAN VIDEO LED