90 gelar atanapi L ngawangun dipingpin sudut layar leres témbok pidéo pidéo

Dibandingkeun sareng tampilan LED bentuk rumit sapertos tampilan kubus LED, tampilan LED bal, tampilan LED polygon, tampilan LED segitiga atanapi anu sanés, sudut layar LED katuhu saderhana.

× WhatsApp