Hakim saleresna indéks kacaangan LED layar ageung éléktronik

single color led display

Kalayan kanaékan frékuénsi na Layar digital LED dina kahirupan urang, paménta operasi sareng pangropéa témbok pidéo digital éléktronik LED ogé parantos naék. Kualitas lampu LED anu dipasang pikeun témbok dipimpin anu dijual di pasar ogé henteu rata, sareng kacaangan teu dijamin. Seueur dioda lampu ngaluarkeun lampu ditandaan ku kacaangan 1400-1600MCD di sagala rupa toko teu tiasa ngahontal kacaangan anu dicirian, ngarah sipatna isin. Fenomena kasebut nyasar konsumén. Kaseueuran jalma henteu ngagaduhan kamampuan pikeun ngaidentipikasi lampu pipah lampu LED. Ku alatan éta, padagang ujar yén kacaangan mangrupikeun kacaangan. Ukuran kacaangan henteu langkung ageung langkung saé, tapi numutkeun kabutuhan customer, kacaangan anu luyu bakal ngahontal hasil anu teu kaduga.

1. Cara pikeun ngaidentipikasi kacaangan layar éléktronik anu dipimpin?

1. Laku waé pikeun nyalira catu daya 3V DC anu gampang nyambung ka diod anu dipancarkeun cahaya, langkung milih ngagunakeun batré. Anjeun tiasa nganggo dua batré tombol, nempatkeun éta dina pipah plastik leutik sareng kaluar dua panyilidikan salaku kaluaran positip sareng négatip. Tungtungna langsung dilakukeun kana saklar sareng shrapnel. Nalika dianggo, panyilidikan positip sareng négatip pakait sareng positip sareng négatip tina dioda lampu anu éntuk. Dina pin négatip, pencét sareng tahan saklar di tungtung, sareng tabung bercahya bakal mancepkeun lampu.

2. Bréh, ngagabungkeun photoresistor sareng multimeter digital pikeun ngabentuk alat ukuran lampu gampang. Pimpin photoresistor sareng dua kawat ipis teras sambungkeun langsung kana dua pén multimeter digital. Multimeter disimpen dina posisi 20K (gumantung kana photoresistor, Coba nyieun bacaan sakumaha akurat jéntré). Catetan yén nilai anu diukur saleresna nilai résistansi tina photoresistor, jadi terang langkung terang, anu leuwih leutik ajen.

3. Candak lampu dioda lampu LED sareng pakét langsung 3V di luhur pikeun terangna. Sirah anu éntuk-lampu dihareupeun sareng deukeut kana permukaan fotosensitif tina photoresistor anu dihubungkeun. Dina waktos ayeuna, multimeter maca pikeun ngabédakeun kacaangan LED.

2. Tahap diskriminasi kacaangan nunjukkeun tingkatan kacaangan gambar tina warna pangpentingna dugi ka kaisahan anu panon manusa tiasa ngabédakeun.

Tingkat abu tina layar éléktronik anu dipimpin pisan, anu tiasa ngahontal 256 atanapi malah 1024. Najan kitu, alatan sensitipitas panon manusa dugi ka kacaangan, tingkat abu ieu teu tiasa diakui sacara lengkep. Maksudna ngomong, mungkin wae seueur kadar anu bersebelahan panon manusa katingali sami. Sumawona, kamampuan ngabédakeun panon tina unggal jalma ka jalma. Pikeun layar tampilan, anu langkung luhur tingkat pangakuan panon manusa, anu hadé, sabab gambar anu ditampilkeun téh pikeun jalma ningali ogé. Beuki kacaangan anu leuwih jelas anu panon manusa tiasa ngabédakeun, anu langkung ageung rohangan warna tampilan, sareng anu langkung ageung poténsial pikeun nembongkeun warna anu beunghar. Tingkat diskriminasi kacaangan tiasa diuji sareng parangkat lunak khusus. Sacara umum, layar tampilan tiasa ngahontal 20 tingkat atanapi langkung, sanaos tingkat anu saé.

3. Syarat pikeun kacaangan sareng sudut pandang:

Kacaangan layar éléktronik pinuh internal layar éléktronik kedah langkung luhur 800cd / m2, sareng kacaangan layar warna luar luar kedah di luhur 1500cd / m2 pikeun mastikeun operasi normal pintonan, disebutkeun gambar anu ditingalikeun moal jelas sabab kacaanganna teuing. Ukuran kacaangan utamina ditangtukeun ku kualitas LED tilem. Ukuran sudut pandang langsung nangtukeun jumlah pamirsa layar éléktronik LED, janten nu langkung ageung langkung saé. Sudut pandang diperhatoskeun ku pakét paéh.

Ieu téh perlu pikeun nangtukeun kacaangan layar éléktronik LED. Syarat kecerahan ayeuna layar layar éléktronik LED pikeun pencahayaan urban, atanapi peraturan énggal, kacaangan layar LED teuing tinggi, éta bakal nyababkeun gangguan ka warga anu caket. Pikeun nyingkahan réaksi bad, ieu meryogikeun usaha ngagaduhan pengetahuan profésional anu relevan nalika nyaluyukeun sareng ngajaga layar éléktronik LED.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?