LED éksternal Ngajajarkeun metodeu hemat tabungan layar

big led wall

beuki seueur gambar iklan gambar luar sareng iklan video sareng inpormasi dinamis luar kedah dicoo. Henteu ieu kahontal ku papan iklan tradisional tinta. Ayeuna, ngan layar éléktronik LED luar tiasa langkung saé-leres pikeun ngajalankeun fungsi ieu.

konsumsi kakuatan taunan layar éléktronik LED luar di China nyaéta 16.7 miliar-kilowatt-jam, anu sami sareng generasi kakuatan tina Bendungan Tiga Gorges kira-kira 60 poé, sarua jeung perkawis 8.5 juta juta konsumsi batubara atah, sareng ampir 17 juta jutaan émisi karbon dioksida.

Ieu pinuh ngagambarkeun nilai anu diciptakeun ku layar éléktronik LED luar pikeun masarakat, tur ngagambarkeun tren pamakean layar éléktronik LED luar.

Ku alatan éta, sanajan layar éléktronik LED luar ngaluarkeun loba tanaga, kami henteu tiasa nganggo éta, urang ngan ukur tiasa mendakan cara nyimpen kakuatan.

Janten, kumaha bisa layar buta LED éléktronik buta hemat listrik? gave the following suggestions:

1. Nganggo LED-efisiensi luhur, chip anu dipancarkeun ku lampu henteu dipotong;

2. Nganggo suplai daya produksi efisiensi anu luhur, greatly ningkatkeun efisiensi konvérsi listrik;

3. Laksanakeun desain dissipation panas anu hadé dina layar pikeun ngirangan konsumsi kipas listrik;

4. Désain rencana sirkuit sadayana pikeun ngirangan listrik pikeun sirkuit internal;

5. Nyaluyukeun sacara otomatis layar éléktronik LED luar dumasar kana parobahan lingkungan luar.

Ngaliwatan ukuran-ukuran di luhur, konsumsi listrik layar layar luar LED tiasa dikirangan. Dina waktos anu sasarengan, pamutahiran efisiensi sareng pangurangan generasi panas ogé ngajantenkeun burukna lampu layar éléktronik LED luar anu langkung saé pikeun panggunaan jangka panjang.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?