Sababaraha kaunggulan layar layar LED kendaraan

TAXI TOP LED DISPLAY

Mobil taksi layar éléktronik LED éléktronik kagungan karakteristik tina real-time, kalenturan, mobilitas sareng kapasitas ageung. Kanggo para pangguna anu ngagaduhan sabagian “kacapean visual” pikeun statik mobil beus layar layar éléktronik, cara anyar ieu parantos diaku ku pangguna.
Nyandak beus LED layar éléktronik sabagé conto, éta tiasa masihan penumpang kanggo inpormasi perjalanan anu penting, inpormasi jalan, jsb. salaku tambahan, pangaruh iklanna menonjol.

Sababaraha supir taksi sering nyarios yén aranjeunna hariwang kana éta layar beus LED layar éléktronik ngabahayakeun pikeun mobil. Anjeun henteu kedah hariwang. Sacara umum, éta sapertos anu cocog sareng monochrome dina taksi, anu kawilang leutik sareng prosés na henteu pajeulit. Sacara umum, layar mobilna nganggo layar warna pinuh dieusian ku mobil sapertos Iveco, anu butuh sababaraha masalah pikeun ditimbang-timbang. Mimih, résistansi shock awak awak perlu kusabab pangaruh permukaan jalan sareng faktor sanésna; Bréh, aya masalah dissipation panas. Salah sahiji nyaéta kahirupan layanan komponén tina layar pidéo diréduksi. Bréh, suhu dina gerbong na luhur teuing. Ku alatan éta, skéma dissipation panas penting pisan, ngelingan masalah pasokan listrik sareng sirkulasi hawa.

Beus di hiji kota masih mangrupikeun salah sahiji hartos perjalanan umum, kalayan langkung ti sajuta panumpang per dinten. Éta mawa jumlah anu ageung jalma, jeung “waktos luang” tina leuwih ti sapuluh menit dina beus sacara pikaresepeun sareng pikaboseneun. Upami aya layar tampilan warni anu ngalir di payun éta nyebarkeun wartos, olahraga, hiburan, cuaca, inpormasi pariwara, jsb., aktip ieu jenis “ngabantosan” media maca tiasa narik perhatian penumpang dugi ka pangsaéna sareng ngahontal pangaruh pariwara anu saé.
Pikeun taksi, layar dina kapal henteu ngabahayakeun kana mobilna, tapi ogé tiasa kéngingkeun pendapatan iklan. Naha henteu? Salaku tambahan, Layar mobil GPS LED tiasa nganggo GPS pikeun milarian kendaraan, sareng uih deui lokasina, anu kondusif ka pusat manajemén taksi atanapi pusat pangiriman beus pikeun ngawasa lokasi kendaraan iraha waé, sadar jadwal waktos nyata, ngirangan tingkat teu aya beban sareng ngirangan kamacetan lalu lintas Tujuan.
Kanggo pamaréntahan kendaraan resmi sareng kendaraan pulisi, layar kendaraan dipimpin gaduh kapasitas panyimpenan ageung, anu tiasa ngabantosan pariwara sadinten, wartos, kawijakan, pedoman sareng peraturan, inpormasi umum (sapertos ramalan cuaca), budaya urban, lalu lintas sareng inpormasi anu sanés ka masarakat ngaliwatan layar tampilan. Kasejahteraan umumna hususna menonjol, tur éta mangrupikeun sungut pamaréntahan sareng jandéla peradaban urban. Salaku tambahan, nalika sapatemon kasus kriminal, GPS tiasa masihan pas inpormasi 110 tina posisi nyetir sareng rute kendaraan alarm, sareng sanés waktos, layar mobil LED di luar jandela bakal lampu kilat pikeun nampilkeun eusi sapertos “Abdi dirampok, punten nelepon pulisi”, anu sacara efektif bisa ngendalikeun sareng ngarobih kana kajahatan anu haram.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?