Kota Smart promosi kamajuan gancang témbok layar iklan video LED

best led display

Hayu urang ngobrolkeun ngeunaan ngabandingkeun antara layar éléktronik LED sareng layar éléktronik LED tradisional dina taun-taun ayeuna
1. Konsumsi listrik tina Tampilan pariwara sewaan LED éta beuki handap, tur éta beuki janten ramah lingkungan
Titik layar éléktronik LED tradisional jarak ti P5 ka p37.5, éta ageung layar, langkung ageung konsumsi listrik. Potret layar dipasang awal, sabab téknologi hemat daya produk teu dewasa, konsumsi kakuatan langkung, tapi ayeuna layar éléktronik LED tiasa standar, nga standar, produksi massal, sabab di lingkungan industri anu langkung dewasa, tiasa nganggo tampilan anu pang anyarna, téknologi hemat daya sareng imbuhan induksi, konsumsi kakuatan unit langkung handap, sareng kacaangan otomatis tiasa disaluyukeun nurutkeun lampu ambien Langkung hemat energi.
2. Pangaruh iklanna langkung saé
Layar éléktronik LED tradisional sapertos TV anu terpisah, manajer ngan ukur bisa ngontrol hiji layar nganggo cara anu sinkron sareng asynronip. Ayeuna layar éléktronik LED parantos tiasa sadar kana terminal. Kusabab komunikasi nirkabel sareng fungsi kontrol kluster skala badag, teu aya watesan dina nomer terminal. Pangatur tiasa ngontrol sadaya terminal jarak jauh tina platform kontrol. Hadirin tiasa ningali eusi paméran di sababaraha titik. Éta mangrupikeun platform komunikasi sareng sistematis, anu tiasa ngahontal pangaruh komunikasi tilu diménsi.
3. Wengkuan aplikasi diperluas
Layar éléktronik LED tradisional tradisional parantos ngembang sacara sepasang di sekitar pariwara. Ayeuna layar éléktronik LED nuju hirup. Salaku conto, dijalankeun landasan, ngarah handphone, ngajurung sampah tiasa, sapatu dipimpin, ngajurung murid ceuli sareng saterasna

× Naon anu abdi tiasa bantosan?