jero rohangan LED video digital dipimpin kacaangan layar sareng sudut pandang

led screen brightness

Kacaangan layar éléktronik pinuh internal layar éléktronik kedah langkung luhur 800cd / m2, sareng kacaangan anu layar lampu layar LED full-color kedah di luhur 1500?cd / m2 pikeun mastikeun tampilan normal tina layar éléktronik LED, lamun henteu, éta bakal disaksikan sabab kacaanganna teuing rendah. Hapus gambar anu ditingalikeun. Upami lingkunganana terang pisan, punten nganggo proyéksi pungkur atanapi pungkur heula. Tingkat kacaangan utamina ditangtukeun ku kualitas LED tilem. Ukuran sudut pandang langsung nangtukeun jumlah rohangan pikeun tampilan tempatna dina layar éléktronik LED, janten nu langkung ageung langkung saé. Ukuran sudut pandang anu biasana ditangtukeun ku chip LED.

1. Épék kasaimbangan bodas Épék kasaimbangan bodas mangrupikeun indikasi penting tina layar éléktronik LED. Dina élmu warna, nalika babandingan tilu warna utama tina beureum, héjo sareng biruna 1:4.6:0.16, bodas murni bakal ditingalikeun. Upami aya saeutik simpangan dina rasio anu saleresna, bakal aya simpangan tina kasaimbangan bodas. Kualitas kasaimbangan bodas diputuskeun ku chip LED. Chip ogé ngagaduhan dampak kana baranahan warna

2. Reducibility warna reducibility ngarujuk kana warna reducibility layar LED éléktronik. Maksudna, warna anu ditingalikeun dina layar éléktronik LED kedah konsisten pisan sareng warna sumber playback, ku kituna pikeun mastikeun kaaslian gambar.

3. Naha aya fenomena musibah atanapi maot mosaik ngarujuk kana alit opat kuadrat anu sok terang atanapi hideung anu muncul dina layar éléktronik LED, anu mangrupa fenomena modul nekrosis. Jumlah titik mayit utamina ditangtukeun ku kualitas chip LED.

4. Naha aya blok warna blok blok ngarujuk kana kurangna warna di daérah leutik; alesan utama nyaéta kadali IC sareng catu daya, sareng kualitas wiring sirkuit kontrol.

5. Penampilan layar éléktronik LED Penampilan layar éléktronik LED anu paling intuitif, paling primitif ngadamel evaluasi anu paling awal pikeun kualitas produk. Kualitas penampilan tiasa ngagambarkeun kualitas téknologi produksi pabrik jeung bahan.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?