Proses produksi témbok video digital dipimpin pikeun panggunaan ruangan sareng luar.

panel layar ngarah

Hoyong terang produksi ruangan luar P1.25 P1.5 P1.8 P1.9 P2 P2.5 P2.9 P3 P3.91 P4 P4.81 P5 P6 P8 P10?
Penjelasan terperinci ngeunaan prosés téknologi produksi LED layar éléktronik
. Téknologi layar éléktronik LED:
1) Bersih: pilih ultrasonic ngabersihkeun PCB atanapi bracket LED, sareng garing.
2) Lampu layar éléktronik LED: saatos lem perak disiapkeun dina éléktroda handapeun LED tilem (wafer gedé), inti tube dimekarkeun (wafer gedé) dipasang na tabel spindles. Handapeun mikroskop, maotna dipasang hiji-hiji dina hampang PCB atanapi LED bracket, teras sintered pikeun nguatkeun lem perak.3) LED tekanan tekanan éléktronik: kawat aluminium atanapi mesin las kawat emas dipaké pikeun nyambungkeun éléktroda ka inti tabung LED pikeun tulisan ayeuna. Dipasang langsung dipasang dina PCB, biasana milih mesin las kawat aluminium. (manufaktur bodas dipimpin luhur kedah welder kawat emas)
4) Pakét layar éléktronik LED: saatos dispensing, LED tilem sareng kawat las dikawasa ku résin epoksi. Di dispensing dewan PCB, aya syarat anu ketat pikeun bentuk gél saatos ngobati, anu langsung aya hubunganana sareng kacaangan produk lampu tukang. Prosés ieu ogé bakal ngalaksanakeun misi fosfor (bodas LED).
5) Layar pidéo LED welding: upami lampu tukang éta dipimpin smd atanapi anu dipak sanésna, nya éta diperyogikeun pikeun ngiringan ledeng pikeun PCB sateuacan masang téknologi.
6 Pilem motong layar éléktronik LED: ngagunakeun punch tukang motong lampu anu dibutuhkeun ku rupa-rupa pilem penyebaran, pilem pantulan, jsb.
7) Pamasangan layar éléktronik LED: numutkeun gambar gambar, sumber lampu sareng sumber lampu tukang kedah dipasang dina posisi anu leres.
8) Tes layar éléktronik LED: parios naha Parameter fotosintéktip lampu tukang sareng kasiratan sinar pinunjul.
9 Bungkus layar éléktronik LED: bungkusan sareng produk gudang dumasarkeun pamundut na.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?