prosés produksi témbong pidéo layar layar dipimpin

sewa dipimpin tampilan

Penjelasan terperinci ngeunaan prosés téknis produksi produksi layar éléktronik LED; Téknologi layar éléktronik LED pikeun sewa jero ruangan sareng luar dibereskeun témbok pidéo, dianggo dina sababaraha pidéo iklan.:
1) Bersih: Anggo ultrasonic pikeun ngabersihan PCB atanapi LED kurung sareng tegalan.
2) Bingkai layar layar éléktronik LED: Saatos nyiapkeun lem perak dina éléktroda handapeun LED tilem (wafer gedé), dilegakeunana, sareng tempatna ageung maot (wafer gedé) dina méja kristal, tur nganggo pulpén kristal dina mikroskop. Pasalna anu maot hiji-hiji di hampang PCB atanapi LED kurung, sareng langkung sinter pikeun ngobati lem perak.
3) LED tekanan tekanan éléktronik: paké kabel kawat aluminium atanapi kawat kimpalan emas pikeun ngahubungkeun éléktroda ka LED anu maot pikeun kalungguhan tulisan ayeuna. LED na dipasang langsung dina PCB, biasana nganggo mesin las kawat aluminium. (Pabrik lampu bodas top-LED paménta mesin las kawat emas)
4) Layar pidéo LED bungkusan: Saatos dispensing, LED tilem sareng kawat beungkeutan dijaga ku epoksi. Lem lem dina PCB ngagaduhan syarat anu ketat dina bentuk lem saatos ngobati, anu langsung aya hubunganana sareng kacaangan produk lampu tukang. Prosés ieu ogé bakal nyandak misi tina fosfor (bodas LED).
5) LED layar éléktronik LED: Upami sumber lampu sorotna nyaéta SMD-LED atanapi LED anu sanésna, LED kedah dipasékeun ka papan PCB sateuacan téknologi pamasangan.
6Pilem motong layar éléktronik LED: paeh-épotan rupa-rupa film diffusion sareng pilem reflektif anu dibutuhkeun ku lampu tukang nganggo punch.
7) Pamasangan layar éléktronik LED: numutkeun kana gambar gambar, masang rupa-rupa téknologi data lampu tukang dina orientasi anu leres.
8) Tes layar éléktronik LED: Pariksa parameter fotoselektrik tina sumber lampu tukang sareng naha tingkat-seragam lampu éta luar biasa.
9 Bungkus layar éléktronik LED: bungkusan sareng produk gudang upami diperyogikeun

× Naon anu abdi tiasa bantosan?