Naon anu kudu dilakukeun lamun cai asup kana layar témbok digital anu luarna ngahaja

p3.91 dipimpin témbok pidéo pikeun pamakean panggung

Hujan gedé nyababkeun cai di gudang réproduksi LED ngarah sareng paragi, ngabalukarkeun cai dina layar éléktronik LED; pikeun sering lumangsungna kaayaan kitu, didieu mangrupikeun panjelasan khusus pikeun urang pikeun ngarobih kaayaan sapertos kitu Jalan anu leres pikeun atosan:

1. Anggo kipas atanapi hal pikeun ngabersihan layar éléktronik LED anu parantos lebet kana cai dina laju anu paling gancang.

2. The layar dipimpin ruangan awak dikuatkeun sareng yuswa saatos garing garing. Léngkah-léngkah anu khusus nyaéta saperti kieu:

a. Saluyukeun kacaangan (bodas pinuh) ka 10%, sepuh pikeun 8-12 jam saatos kakuatan dina.

b. Saluyukeun kacaangan (bodas pinuh) ka 30% sareng kakawasaan sareng umur pikeun 12 jam.

c. Saluyukeun kacaangan (bodas pinuh) ka 60%, sepuh pikeun 12-24 jam saatos kakuatan dina.

d. Saluyukeun kacaangan (bodas pinuh) ka 80%, sepuh pikeun 12-24 jam saatos kakuatan dina.

e. Saluyukeun kacaangan (bodas pinuh) ka 100%, sepuh na 8-12 jam saatos kakuatan dina.

Sanggeus réngsé léngkah di luhur, layar tampilan LED dasarna bakal pulih normal; kumaha oge, titik-titik ieu kedah diperhatoskeun dina prosés:

1. Nalika anjeun mendakan cai di gudang atanapi layar éléktronik LED, anjeun kedah nganyahokeun deui sareng henteu tunda.

2. Susun personel pikeun niup garing awak layar éléktronik LED anu parantos lebet kana cai.

3. Entong nempatkeun awak layar éléktronik LED anu parantos dibanjir kana kotak hawa, gampang pisan ngadamel lampu LED anu hampang.

4. Nalika cai asup kana gudang, kotak hawa tiasa ngalebetkeun cai. Sadaya kotak hawa kedah dipayunkeun panonpoé kanggo ngindari beueus volatilizing kana layar éléktronik LED saatos kotak dipasang.

5. Gagal ngatasi sadaya layar éléktronik LED anu dibetot dina waktos tiasa mangaruhan stabilitas layar nepi ka langkung ageung atanapi langkung alit. Salila perlakuan darurat, layar bakal maot terus-terusan saatos layar diaktipkeun. Punten perhatosan sadaya para bos. survey.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?