Anggaran anu lumayan pikeun biaya layar pidéo LED

best led wall

hal anu paling pikaresepeun nyaeta pikajetan layar éléktronik LED, mimitian ti segi opat, ngawangun busur, komo kipas kangkung trapezoid. Layar LED ageung ieu asalna tina produsén anu béda, jeung harga variasina pisan. Najan kitu, nangtoskeun harga layar éléktronik LED utamina gumantung kana faktor di handap ieu. Ieu analisa ringkes kanggo sadayana.

1. Lampu manik LED. Manik lampu LED mangrupikeun komponén anu paling penting Layar éléktronik LED. Numutkeun bédana titik tina titik, unggal méter pasagi layar éléktronik diwangun ku rébuan atanapi ratusan rébu deui lampu manik lampu. Lampu LED umumna kalebet dina garis sareng lampu gunung permukaan. Tipe in-line utamana dipaké pikeun layar éléktronik LED luar kalayan kacaangan anu luhur, sareng jinis permukaan gunung biasana dianggo pikeun layar éléktronik LED jero ruangan kalayan kapadetan anu luhur. Harga lampu manik LED tina merek anu béda ogé béda-béda. Nalika kami ngagaleuh layar éléktronik LED, urang kedah netelakeun merek lampu manik. Salaku conto, merek luhur sapertos Amérika Cree, Nichia Jepang, Lehman Cina, jsb., kualitas merek ieu bisa dipercaya, stabilitas alus, kacaangan tinggi, sareng tangtu mahal. Optoelectronics sareng Epistar mangrupikeun layar éléktronik anu paling dipaké di Cina. Merek ieu mahal-gancang sareng ditampi ku sabagéan ageung pangguna.

2. Struktur baja. Kapangaruhan ku faktor sapertos lokasi instalasi, metode instalasi, ukuran layar, pamilihan struktur pigura sareng faktor sanés, harga proyék layar éléktronik LED pasti bakal rupa-rupa pisan. Utamana nalika nyieun papan lapis LED, harga proyek beda-beda pisan kusabab dampak lingkungan konstruksi. . Harga pigura baja diwangun ku bahan baja, baja reprocessing, tanaga kerja, sareng biaya bahan bantu. Tanda kutip pikeun bahan baja sareng reprocessing bahan sadayana dumasar kana beurat. Upami kolom dipasang, harga baja sareng rékayasa sipil tina kolom ogé kalebet.

3. Struktur kotak. Struktur kotak dibagi jadi kotak sederhana biasa, kotak cai sareng kotak struktur ngawangun khusus. Kabinét basajan anu paling murah sareng henteu ngabutuhkeun desain cai, sedengkeun lemari nganggo struktur anu khusus ngawangun nyaéta paling mahal. Salaku conto, upami kotakna janten busur, ngurilingan, segitiga atanapi bentukna henteu teratur, kedah dirarancang nyalira, sareng kapang dibuka sacara misah, anu mahal pisan, sareng meryogikeun syarat-syarat anu luhur pikeun désainer sareng pabrik kotak, sareng hargana sacara alami langkung luhur tibatan biasa Kabinét langkung mahal.

4. Perangkat tambahan anu saatos jasa saatos jasa jualan. Bahan séjén sapertos suplai listrik, sistem kontrol, audio, alat dissipation panas, kawat sareng sagala rupa asesoris pikeun ngadamel layar éléktronik. Jasa saatos-jual mangrupikeun masalah anu seueur palanggan gampang teu malire. Ayeuna, paling produsén masihan waktos jual saatos gratis kanggo hiji atanapi dua taun. Tangtosna, upami layar éléktronik LED anjeun butuh tinggi, éta pas pikeun ngantepkeun produsén nyayogikeun tilu, lima taun atanapi langkung seueur deui waktos pelayanan bébas, janten produk anjeun langkung aman, tur éta langkung yakin pikeun dianggo.

Kalayan faktor di luhur, urang panginten tiasa ngitung perkiraan harga layar éléktronik LED. Sanaos aya seueur produsén sareng perang harga anu sengit pisan, urang kedah percanten kana paribasa anu kitu “murah teu aya saé”. Urang kedah milih pabrik kalayan skala anu ageung, reputasi alus, sareng kuat R&Kamampuhan D sapertos kualitas produk. Ngan upami anjeun tiasa mésér produk anu dipercaya, anjeun moal gaduh hariwang.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?