Naon aya kaunggulan layar éléktronik LED tina sumber cahaya tradisional

led billboard

Layar éléktronik LED dianggo dina papan iklan internal sareng ruangan, kotak lampu, counters tampilan produk lampu LED dedicated. Sumber cahaya iklan tradisional umumna nganggo lampu lampu neon, lampu pijar, lampu halogen tungsten, lampu halida logam, jsb. sumber cahaya ieu ngagaduhan seueur cacad, anu henteu tiasa nambihkeun perkembangan jaman ayeuna, sareng parantos dihapus ku sababaraha sumber cahaya LED.

Layar éléktronik LED boga ciri-ciri perlindungan lingkungan, hemat energi, kahirupan panjang umur sareng warna cahaya éndah. Anu mimiti, tina segi hemat energi: tingkat panggunaan efisiensi énergi tina kotak lampu LED anu sepertosna 80%, sareng konsumsi énergi ngan ukur sakitar sapuluh sapuluh kotak lampu LED tradisional. Kotak lampu LED tradisional ngaluarkeun 500W langkung listrik per jam tibatan kotak lampu LED ipis anu ipis. Sacara umum, 60% tina listrik lampu fluoresensi dirobah jadi énergi cahaya, jeung 30-40% tina listrik dirobah jadi énergi panas. Diantara aranjeunna, 200Listrik w ngahasilkeun énérgi panas. Di mall balanja, AC ngalamar listrik 200-300w pikeun saimbang énergi panas anu dikaluarkeun ku listrik 200W. Kucara kieu, kotak lampu LED ipis anu ipis kalayan aréa anu lega 3 meter pasagi nyimpen 800W per jam dibandingkeun sareng kotak lampu tradisional tradisional.
Bréh, éta ngahemat rohangan tibatan sumber cahaya tradisional. Ketebalan kotak tradisional LED tradisional biasana 20cm, sareng lebar kolom 100cm. Lajeng kotak lampu LED nganggo opat sisi kolom nyisi 0.8 meter pasagi ruang mall balanja. Ketebalan kotak cahaya LED ipis anu ngan ukur 2,6cm. Hiji kolom dikurilingan ku opat sisi, jeung rohangan mall balanja téh 0.01 meter pasagi, anu tiasa ngahemat 0.7 ruang pasagi méter sareng 10 kolom tina 7 meter pasagi. Kucara kieu, urang tiasa ngahemat artos seueur kamar.
Aya pangaruh tampilan anu saé, lampu seragam, henteu aya iga kalangkang, réduksi warna anu luhur. Alatna gampang sareng gancang, sareng kotak lampu tradisional LED henteu gampang pikeun mindahkeun sareng henteu tiasa dianggo deui. Kotak lampu ultra ipis LED tiasa gampang dipindahkeun sareng dianggo deui. Kotakna tiasa dianggo pikeun 10 taun. Daya alat parantos diangkat 50% sareng biaya tenaga kerja dikirangan pisan. Kotak lampu LED anu urang tingali di luar sok bersinar, anu pohara efektif pikeun ningkatkeun dampak visual dina rohangan visual statik kami. Ieu ayeuna dina kahirupan gancang-gancang sareng nanggung tekanan masarakat kota anu pasti maénkeun peran pikeun ngurangan kacapean visual.
Layar éléktronik LED nganggo LED sinar anu énggal, ciri na LED mah jelas pisan, sareng spéktrum LED na ampir konsentrasi dina band lampu anu katingali, sahingga kakuatanna bercahya tiasa ngahontal 80 ~ 90%. Dina konsép dunya, lampu hemat energi tiasa ngahémat tanaga ku 4 / 5, anu ayeuna inovasi badag. Tapi teu disangka-sangka, LED mangrupikeun langkung saé energi tibatan lampu hemat, anu dikenal salaku inovasi pangpanjangna dina sajarah pencahyaan. Salaku tambahan, Layar éléktronik LED gaduh seueur kaunggulan. Kalayan pamekaran industri pariwara, Layar éléktronik LED ngagaduhan prospek pasar anu ageung.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?