Analisis masalah industri témbok layar éléktronik LED éléktronik

témbok tampilan témbok (1)

Industri layar layar éléktronik LED liwat pangembangan puluhan taun, dianggap alat anu pangsaéna pikeun ngagantikeun baliho tradisional anu dipimpin. Kanyataanna, masih aya seueur masalah téknis pikeun direngsekeun di payuneun masarakat dipimpin. Ahli baris daptar masalah ieu sareng mudahan ngahudangkeun perhatian sadayana.
Kaahlian chip LED, nyaéta, gabungan semikonduktor tina gabungan ieu, nangtoskeun keterampilan industri hulu hulu layar éléktronik LED, sarta ogé kaahlian inti tina LED. Hanjakalna, kaahlian ieu ukur di leungeun sajumlah nagara, sapertos Amérika Serikat sareng Jepang, sareng panyalindungan patén parantos dilaksanakeun. Harepan yén kami ngajurung jalma-jalma gawé bareng pikeun nangkep kaahlian inti dina panangan sorangan.
Dina hal keterampilan, desain pembuatan tiasa underestimated, sareng aplikasi anu cocog sareng perkakas sareng alat épék teu penting pisan. Perencanaan Manufacturability utamina pikeun ngulik ciri fisik produk layar éléktronik LED sareng hubungan antara sababaraha bagian tina sistem produksi, tur ngagunakeun éta dina perencanaan komoditi, ku kituna ngahijikeun sadaya sistem produksi sacara babarengan pikeun sadayana optimalisasi sareng ngajantenkeun langkung standar, nyaéta, pikeun standarisasi sareng mempermudah prosés produksi, ku kituna pikeun ngirangan biaya, shorten waktos produksi sareng advance produksi barang Sex and efisiensi. Ayeuna fenomena anu umum na Perusahaan layar éléktronik LED nyaéta yén aya seueur parabot produksi, tapi teu aya lekapan sama sekali, anu ngan ukur sabalikna perusahaan asing. Pamakéan ngadukung alat dukung tiasa ningkatkeun reliabilitas barang sareng ngirangan tingkat kagagalan barang. Éta mangrupikeun parabot anu henteu tiasa dipaliré dina prosés produksi.
Kurangna kaahlian top-down, kurangna prosés verifikasi tujuan ti luhur ka handap. Urang kedah ngabédakeun tujuan fisik, target listrik sareng tujuan kinerja, mimitian ti detil, bantosan sareng metode verifikasi tujuan kabébasan, sareng ngarumuskeun cara pamutahiran anu pakait sareng rencana uji pikeun mastikeun yén reliabilitas layar éléktronik LED ngahontal tingkat anu langkung luhur.
Sedengkeun pikeun standar standar produksi éléktronik anu tos aya, urang teu malire aranjeunna, malah mikir yén henteu aya standar dina industri layar éléktronik LED. Kanyataanna, “spésifikasi umum pikeun layar éléktronik LED”, “metodeu tés pikeun layar éléktronik LED” sareng standar lokal sanésna salawasna aya. Unggal perusahaan layar éléktronik LED kedah nengetan éta, ngahasilkeun numutkeun standar sareng pariksa numutkeun kana spésifikasi, ku kituna pikeun muka tingkat kaahlian sadaya industri.
Ukur perhatosan pikeun ngirangan biaya produksi, mandang total siklus kahirupan komoditi. Laju ékspansi prestasi henteu cocog sareng kamampuan tim pikeun kamajuan, komitmen kaleuleuwihan, sareng pangiriman teu cekap. Najan kitu, total biaya siklus kahirupan layar éléktronik LED jauh leuwih luhur batan biaya produksi na. Dina taun-taun ayeuna, pasang surut kusabab karana gancang pasar sareng ekspansi buta tina sababaraha perusahaan, hasilna gagal pakait sareng tim prestasi, hasilna narekahan ranté ibukota sareng seueur pisan jalan lalaki gedé. Urang kedah turun-bumi, step by step, ku kituna perusahaan layar éléktronik LED na komo sakabéh industri bakal pangembangan anu sehat sareng stabil.
Ngakui masalah di luhur, urang kudu nganyahokeun masing-masing. Kucara kieu, Industri layar éléktronik LED China bakal maju, robah tina “didamel di Cina” ka “didamel di Cina”, muka kualitas produk layar éléktronik LED, ngarobah gambar goréng tina harga low sareng kualitas rendah di dunya, sareng janten nagara ékspor gedé anu ngadamel téknologi inti layar LED éléktronik.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?