Trend cerdas témbok sewa iklan iklan témbok P3.91

mingpin tembok témbok sreen

Teknologi layar éléktronik LED janten langkung canggih. Kami ayeuna kenal sareng produk konvensional. Jarak leutik, ideu anyar, Tangkal 3D taranjang sareng téknologi awan cerdas parantos didorong sareng teraskeun usaha. Aranjeunna nyebarkeun ka sababaraha pabrik pabrik layar LED éléktronik dina sikep nyapeuskeun lincah.

Ngamekarkeun Internét, Pidéo layar éléktronik LED jaringan disiarkeun beuki seueur, henteu ngan ukur di propinsi sareng kota, tapi ogé di sagara. Éta henteu ngan ukur tiasa nyebrang daérah, tapi ogé nepikeun inpormasi. Urang tiasa ningalikeun warta atanapi gambar pang anyarna dina klaster layar éléktronik LED anu dikontrol ku klik hiji tombol, pangaruh na sareng pangiriman dugi ka langkung saé jauh sateuacanna. Najan kitu, di sababaraha tempat anu khusus, kaahlian ieu teu tiasa masihan pidio pidéo anu dibutuhkeun. Layar éléktronik LED gaduh prestasi kagunaan umum, sareng gerak nuju malérokan mall sareng mancanagara, anu dipercaya ku sadayana di bumi sareng mancanagara.

Kualitas mangrupikeun kauntungan kalapa. Produk henteu ngan ukur ngagaduhan struktur produk novél, tapi ogé gaduh modél kauntungan inovatif. Naon anu kauntungan? Sanggeus ngempelkeun data sensor, iklimna, suhu ambien, asor, Eusi PM2.5 sareng inpormasi anu sanésna ditembongkeun dina layar éléktronik LED. Upami éta layar pituduh lalu lintas, ngalangkungan pusat kontrol, inpormasi jalan anu dikumpulkeun ku server dikirim ka unggal layar gedé LED, anu ngajantenkeun genah pikeun kahirupan sadayana.
Layar éléktronik LED pikeun ngembangkeun calakan babarengan, ogé mawa sababaraha patarosan kaamanan. Salaku conto, aya sering berita anu nyababkeun layar éléktronik nyiar pidéo sareng gambar anu henteu sopan, atanapi ngalibatkeun patarosan leakage material. Urang kedah ngamangpaatkeun alat jaringan anu saé, sareng ogé ningkatkeun fungsi calakan, ngajawab sababaraha kalemahan sareng résiko teu aman dina prosés calakan, supados layar éléktronik LED tiasa ngalayanan anjeun langkung saé.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?