skema instalasi tina témbok layar éléktronik LED luar

layar anu dipimpin ruangan

Masalah utama na layar éléktronik LED luar dina ngarencanakeun alat anu sapertos kieu:
(1) Alat layar éléktronik di luareun, sering matahari sareng hujan, angin ditiup panutup lebu, lingkungan kerja anu goréng. Upami alat éléktronik baseuh atanapi cekap serius, éta bakal ngakibatkeun sirkuit pondok sareng seuneu, hasilna lepat komo seuneu, hasilna rugi;
(2) Layar éléktronik tiasa dipangaruhan ku listrik kuat sareng médan magnét anu kuat disababkeun ku kilat;
(3) Suhu ambien parantos nyirorot. Upami suhu lingkunganana tinggi teuing sareng dissipation panas henteu hadé, sirkuit terintegrasi teu tiasa dianggo biasana atanapi janten kabeuleum, ku kituna sistem tampilan henteu tiasa dianggo biasana;
(4) Kisaran panongton anu jembar, rentang visi jauh, sarta jangkauan visi nyaéta lega; lampu ambien robah pisan, khususna lamun kakeunaan sinar panonpoé langsung.
Pikeun panjelasan husus di luhur, éta dipikabutuh pikeun layar éléktronik LED luar ka:
(1) Peryogina kanggo layar layar sareng gabungan awak layar sareng gedong mastikeun henteu kalis sareng bocor; awak layar kedah disayogikeun kalayan ukuran saluran cai anu saé, anu tiasa lancar nyalira bisi akumulasi cai;
(2) Alat panyalindungan kilat kedah dipasang dina layar sareng wangunan éléktronik. Awak utama sareng cangkang layar éléktronik kedah di grounded, jeung résistansi grounding kedah kurang ti 3 ohm, ku kituna pikeun ngaleupaskeun arus ageung disababkeun ku kilat dina waktuna;
(3) Peralatan ventilasi peralatan anu leuwih tiis pikeun ngadamel suhu internal awakna antawis – 10 ℃ sareng 40 ℃. An axial fan is installed above the back of the screen to discharge heat;
(4) Industrial grade IC chips with operating temperature between – 40 ℃ sareng 80 ℃ are selected to prevent the electronic panel from starting due to too low temperature in winter;
(5) In order to ensure long-distance visibility in the case of intense ambient light, it is necessary to select ultra-high brightness LED;
(6) The new wide viewing angle tube is selected as the display medium, which has wide viewing angle, warna murni, consistent harmony, and has a life span of more than 100000 jam. Paket luar tina modél tampilan mangrupikeun silinder pasagi anu pang populerna kalayan taméng sisi, anu disegel sareng gel silika sareng teu aya instalasi metallization. Éta téh geulis dina rupa sareng awét dina struktur, sareng gaduh ciri tina “pencegahan lima” tina sinar panonpoé langsung, lebu, cai, suhu tinggi sareng sirkuit pondok.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?