P15.625 bolong LED tampilan layar témbok gorden animasi fléksibel

Layar LED Curtain mangrupikeun jenis LED kréatip kalayan sarat minimal pikeun struktur waja. Dibandingkeun sareng layar tampilan tipe kabinet konvensional, ieu 65% torek na 80% langkung transparan.

× WhatsApp