tampilan led lemes P30 perekat diri fleksibel ultra-ipis transparan layar pilem dipimpin

shenzhen Factory Harga PCB henteu katingali warna lengkep transparan dipimpin layar tampilan pilem pikeun acara balanja mall gedé,Transparansi anu luhur(95%) ngamungkinkeun gelas tetep katingali bahkan saatos ngalampirkeun pilem

× Whatsapp