Kaunggulan layar témbok pidéo LED pikeun iklan

led advertising

1、 Kasalametan: Layar tampilan LED dipilih voltase voltase suplai DC handap, tah éta aman pisan dianggo. Henteu janten masalah anu sepuh sareng murangkalih tiasa nganggo éta aman tanpa nyababkeun résiko kaamanan.
2、 Lemah: Layar pidéo LED milih FPC lemes pisan salaku pelat dasar, gampang dibentuk, cocog pikeun sagala rupa sarat modél iklan.
3、 Lila hirup: kahirupan normal layar éléktronik LED nyaéta 80000-100000 jam, 24 jam sapoé operasi kontinyu, sareng kahirupan na ampir 10 taun. Ku alatan éta, kahirupan layar éléktronik LED sababaraha kali ti tradisional.
4、 Ngahémat énergi super: dibandingkeun sareng lampu tradisional sareng lampu hiasan, kakawasaanana sababaraha kali langkung handap, tapi pangaruhna langkung hadé.
5、 Alat saderhana: Alat layar éléktronik LED saderhana pisan, dilengkepan clamp tetep, slot kawat, kawat beusi, bolong beusi, jsb. tiasa dipasang dina sagala rupa permukaan anu ngadukung. Salaku tambahan, kusabab layar éléktronik LED hampang sareng ipis, napel dua sisi ogé tiasa dianggo pikeun tujuan maneuh. Teu aya propésional anu tiasa dipasang, tiasa ngaraosan rasa hiasan DIY.
6、 Warna murni: Layar éléktronik LED ngadopsi patch kacaangan luhur, janten ngagaduhan kaunggulan unsur pemancar cahaya LED, sareng warna lampu na murni, lemes sareng sorotan gratis. Éta tiasa dianggo salaku hiasan sareng lampu.
7、 Perlindungan lingkungan: bahan baku layar éléktronik LED dipilih bahan baku perlindungan lingkungan, anu didaur ulang sareng henteu tiasa nyababkeun polusi sareng karusakan lingkungan kusabab seueur aplikasi.
8、 Kaluaran panas leutik: Layar éléktronik LED dipimpin, sabab kakuatan LED tunggal lemah pisan, biasana 0,04-0,08w, janten kaluaran panasna henteu luhur. Éta tiasa dianggo salaku lampu hiasan dina bak lauk, tanpa seueur panas anu ngabentuk paningkatan suhu cai, anu bakal mangaruhan tumuhna lauk hias.
9、 Skala panggunaan lega: Layar éléktronik LED seueur dianggo dina ngawangun generalisasi, léngkah, nangtung paméran, sasak, hotél, Lampu hiasan KTV, ogé pembuatan papan iklan, rupa-rupa animasi badag, desain iklan kaligrafi sareng lukisan, jsb. Kalayan tingkat laun tina katerampilan layar éléktronik LED, skala panggunaan na bakal beuki loba.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?