Masalah poténsial dina panggunaan témbok pidéo layar LED

LED DISPLAYS

Nalika nganggo layar éléktronik anu dipimpin, éta sering nampilkeun adegan anu teu tiasa dimuat. Pabrikan layar éléktronik anu dipimpin nganalisis faktor anu nyababkeun kagagalan layar éléktronik anu dipimpin pikeun dimuat tina aspek-aspek ieu?

 

1. Pariksa naha tutup jumper leupas atanapi murag; upami cap jumper henteu leupas, punten mastikeun yén arah tutup jumper akurat.

2. Pariksa sareng perhatoskeun yén kabel serial anu dianggo pikeun nyambungkeun controller nyaéta kabel anu lempeng-liwat, sanés kabel kawin silang.

3. Pariksa sareng perhatoskeun yén kabel sambungan port sérial utuh sareng dua tungtung na henteu leupas atanapi murag.

4. Bandingkeun perangkat lunak kontrol layar éléktronik LED sareng kartu kontrol anu dipilih pikeun milih modél produk anu akurat, metode transmisi anu akurat, slogan string akurat, laju baud akurat, sareng leres atur diagram switch dial anu disayogikeun dina parangkat lunak Kontrol bit address sareng baud rate dina hardware sistem.

5. Pastikeun yén sistem kontrol hardware parantos diaktipkeun sacara akurat. (+5V)

6. Upami éta masih gagal dimuat saatos cek di luhur sareng kalibrasi, punten nganggo multimeter kanggo ngukur naha komputer anu nyambung atanapi port serial tina sistem kontrol hardware rusak. Pikeun ngaku naha éta kedah dipulangkeun ka pabrik komputer atanapi sistem kontrol hardware pikeun pamariksaan.

Pondokna, faktor anu nyababkeun dimuat henteu normal dina layar éléktronik panginten nyaéta produk éta nyalira, atanapi éta tiasa disababkeun ku operasi anu henteu leres nalika aplikasi. Ngan pikirkeun sacara ati-ati atanapi taroskeun ka pabrikan pikeun mendakan sumber patarosan.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?