Beda antara layar dipimpin DIP sareng layar tampilan SMD

DIP dipingpin layar

Ayeuna, salaku komponén utama layar éléktronik LED, Lampu LED (diode lampu kaluar) ngagaduhan dua metode bungkusan, nyaéta tipe DIP sareng tipe SMD chip. Umumna nyarios, Layar DIP LED utamina dianggo dina layar tampilan luar, sedengkeun SMD LED dianggo dina LED ageung layar ageung. Naon deui anu ngabédakeunana?

DIP dipingpin layarBungkusan tina LED sanés pot. Prosés potting nyaéta nulis résin epoxy cair kana rongga kapang cetakan LED, teras lebetkeun bracket LED anu diteken, lebetkeun kana oven kanggo ngubaran résin epoksi, terus pisahkeun LED tina rongga kapang pikeun ngabentuk. Kusabab téknologi produksi kawilang saderhana, biaya murah, ngagaduhan pangsa pasar anu luhur. Jinis plug-in langsung ageung dina volume sareng tiasa dioperasikeun ku manual plug-in atanapi mesin AI. Kusabab kacaangan na anu luhur sareng pangobatan anu saderhana saderhana, biasana dipaké salaku sumber cahaya layar éléktronik LED luar.

SMT LED napel dina permukaan circuit board, cocog pikeun ngolah SMT sareng soldering reflow. Éta tiasa ngabéréskeun masalah sapertos kacaangan, sudut nempo, lemes, réliabilitas sareng konsistén. Papan PCB anu langkung énténg sareng bahan lapisan anu ngeunteung dianggo. Saatos pamutahiran, pin baja karbon langkung beurat tina in-line LED dihapus, anu ngajantenkeun lapisan cerminan tampilan peryogi résin epoksi langkung alit. Maksadna pikeun ngirangan skala sareng ngirangan komponénna 。 Kucara kieu, tampilan Gunung LED tiasa sacara gampang ngirangan beurat komoditas ku satengah, sareng akhirna ngajantenkeun panggunaan langkung sampurna. SMD LED biasana dianggo salaku sumber cahaya dina layar LED ageung, tapi ku terobosan téknologi, kacaangan SMD LED parantos ningkat pisan, sareng pangobatan anu tahan cai ogé tiasa diubaran kalayan saé. Ku alatan éta, aplikasi SMD LED dina lapangan éléktronik LED ogé ningkat.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?