Layar tampilan LED nirkabel sareng 4G, Wifi,GSM, GPRS, CDMA, 3G, disk usb

témbok layar dipimpin nirkabel

Layar tampilan LED nirkabel nganggo 4G, Wifi,GSM, GPRS, CDMA, 3G sareng jaringan komunikasi nirkabel sanés pikeun ngarengsekeun jarak jauh, Kaluaran inpormasi jaringan jangka waktu nyata sareng skala ageung tina layar éléktronik LED. Éta henteu kaiket ku daérah, interval sareng kabel. Naon kaunggulan layar éléktronik LED nirkabel?

1、 Perencanaan jaringan ageung: layar éléktronik LED nirkabel ngirimkeun inpormasi ngalangkungan GSM, GPRS, CDMA, 3G sareng jaringan nirkabel sanés. TCP / Protokol transmisi jaringan IP dipilih, sareng jumlah jejaring terminal henteu kabatesan, janten jaringanna tiasa direncanakeun dina skala anu ageung.
2、 Kaluaran inpormasi waktos nyata: layar éléktronik LED nirkabel tiasa nampi inpormasi anu dikirim ku pusat informasi iraha waé.
3、 Henteu diwatesan ku selangna: layar éléktronik LED nirkabel tiasa dianggo sacara nasional, salami aya sinyal jaringan sinyal nirkabel di lokal tiasa dianggo, henteu tunduk kana konstrain jarak sareng orientasi.
4、 Perlindungan alat anu merenah: sabab teu kedah iklas kabel optik atanapi kabel komunikasi, orientasi layar éléktronik LED nirkabel gampang dipilih. Perencanaan modular, gampang dijagaan sareng dijaga, sareng aktip ngajaga sadaya inpormasi, aktip Internet dial-up, red drop garis aktif pikeun mastikeun sambungan anu dipercaya, layar éléktronik LED nirkabel bakal muter inpormasi aslina nalika listrik pareum deui, perencanaan anti gangguan, cocog pikeun digunakeun dina lingkungan éléktromagnétik anu atos, perencanaan suhu luhur sareng handap, biasa kana suhu lemah sareng lingkungan kerja suhu luhur.
5、 Metode pelepasan inpormasi seueur: numutkeun jaringan komunikasi anu béda-béda anu dipilih, cara ngirim inpormasi anu béda tiasa dipilih pikeun ngapdet inpormasi dina layar éléktronik LED nirkabel, sareng inpormasi tiasa dikirim dina grup, grup sareng titik tunggal. Sapertos: komputer ngalangkungan halaman wéb anu aya hubunganana sareng Internet pikeun ngirim, komputer ngalangkungan modul transmisi inpormasi khusus anu dikirim, telepon sélulér umum dikirim, jsb.
6、 Rupa-rupa pilihan layar éléktronik LED: sagala rupa rohangan jero rohangan, semi outdoor, outdoor warna primér tunggal, warna primér ganda, warni, jsb.
7、 Pilihan basa sababaraha kali: sapertos angka, hurup, Cina, Inggris, jsb.
8、 Métode tampilan inpormasi euyeub: unggal inpormasi tiasa ngaropea metode tampilan sareng waktos padumukan na, tiasa dipajang dina susunan naon waé, sénsitip pisan.
9、 Rupa-rupa metode énkripsi inpormasi: salaku conto, kode idéntifikasi sareng kode cek tiasa diatur numutkeun kabutuhan pangguna, atanapi ngan nomer khusus anu tiasa ditampi. Mastikeun kaamanan inpormasi.
10、 Ngarojong rupa-rupa épék khusus.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?