Kota pinter peryogi layar tihang lampu LED pikeun tanda iklan

LED POLE SCREENS

Layar tihang lampu LED milik peralatan terminal kota pinter, dilengkepan sensor multi-fungsi, jaringan data sareng fasilitas sanésna, klaster fungsi: 1, dipasang LAN, Wifi, ngawaskeun, pangakuan muka, 4 Modul inti manajemén calakan; 2. Pangaturan kacaangan otomatis, kontrol suhu sareng dissipation panas, pangimeutan sacara real-time suhu internal sareng kalembaban layar; 3. Posisi GPS anu tepat; 4. Suhu hawa sareng ngawaskeun kalembaban (PM2.5); 5. Fungsi monitoring sareng manajemén jauh online pikeun téks, terminal eusi siaran gambar sareng pidéo (maén hambalan anu sakaligus sareng béda).
Layar tihang lampu LED kota modern
Fitur layar tiang lampu dipimpin kota pintar:
1. Kalayan kacaangan ultra-tinggi LED, éta tiasa ditingali sacara jelas dina jarak anu jauh;
2. Ngagunakeun téknologi koréksi nonlinear, gambarna langkung jelas sareng langkung hirarkis;
3. Ngadopsi téknologi desain modular, reliabilitas sareng stabilitas anu langkung luhur;
4. Jauh nirkabel (3G, 4G, WiFi sareng aplikasi sélulér) kontrol diadopsi, sareng operasi sistem saderhana sareng merenah;
5. Lampu tihang lampu LED sareng alit, lega, peluncuran multi-titik;
6. Dibandingkeun sareng iklan kotak lampu tradisional, siaran video langkung saé;
7. Luyu sareng perencanaan lalu lintas jalan nasional sareng perencanaan kota.
8. Inpormasi publisitas kota dileupaskeun ku cara terpusat,
9. Iklan komérsial operasi régional ageung;
10. Inpormasi na disiarkeun sacara sinkron, anu tiasa ngawujudkeun sadaya siaran jaringan;
11. Éta tiasa dikontrol ku klaster sareng ngawas status siaran sacara langsung;
12. Produk tiasa didesain khusus, gampang dijaga sareng dipasang.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?