Pitunjuk Buku Panduan pikeun beuli témbok layar éléktronik LED

buy led screens

Dina taun-taun ayeuna, Layar iklan témbok pidéo LED langkung seueur dianggo. Nalika urang mésér layar ageung LED, perlu dipertimbangkeun skala na, standar, konsumsi énergi, lingkungan sareng faktor-faktor LED anu langkung ageung layar. Ieu mangrupikeun cara milih layar éléktronik LED.
1. Perencanaan skala layar
Aya tilu elemen penting dina ngarencanakeun ukuran layar
. syarat eusi tampilan
. kaayaan rohangan
. ukuran témplat unit layar éléktronik (layar jero ruangan) atanapi ukuran piksel (layar luar)
Resolusi layar éléktronik LED umum nyaéta 768 garis × 1024 kolom. Layar éléktronik khusus tiasa ngaleuwihan wates ieu. Cara anu biasana nyaéta ngagabungkeun dua layar; anu sanésna nyaéta nganggo chip kecepatan ultra-luhur pikeun ngarencanakeun sirkuit, tapi biayana langkung ageung.
Ieu mangrupikeun skala rujukan perencanaan layar jero rohangan:
Dimensi maksimum layar kira-kira 2.0 m (jangkungna) × 3 m
Diménsi maksimum layar sakitar 2.5m (jangkungna) × 4m
Dimensi maksimum layar kira-kira 3.7 m (jangkungna) × 6 m
Nalika ngarencanakeun sababaraha skala layar éléktronik jero rohangan, éta kedah dumasar kana skala témplat unit layar éléktronik. Resolusi témplat sél umumna 32 jajar × 80 kolom, nyaéta, nyaéta 2048 piksel dina total, sareng sababaraha timbanganana sapertos kieu:
Diménsi formwork unit 3.75mm nyaéta 153 mm (jangkungna) × 306 mm (lébar)
Diménsi φ 5 mm unit formwork nyaéta 244 mm (jangkungna) × 488 mm (lébar)
Ukuran pigura éksternal layar éléktronik jero ruangan tiasa ditangtoskeun numutkeun pamundutna, sareng umumna kedah saluyu sareng ukuran layar. Ukuran pigura luar umumna 4cm-10cm (unggal sisi).
Sedengkeun pikeun layar luar, skala piksel kedah ditangtoskeun heula. The selection of pixel scale should not only consider the demand of display content and space elements mentioned above, but also consider the equipment orientation and sight distance. If the equipment orientation is further away from the main line of sight, the pixel scale should be larger. Because the larger the pixel size, the more luminous tubes are in the pixel, the higher the brightness, and the farther the useful sight distance is. Najan kitu, the larger the pixel scale, handap résolusi piksel per daérah hijian sareng kirang eusi pikeun ditampilkeun.
2. Konsumsi listrik sareng pamundut listrik
Konsumsi listrik layar éléktronik LED dibagi kana konsumsi kakuatan seragam sareng konsumsi kakuatan maksimum. Konsumsi listrik seragam, ogé katelah konsumsi kakuatan operasi, nyaéta konsumsi kakuatan prakték anu biasa. Konsumsi listrik maksimum nyaéta konsumsi kakuatan nalika ngamimitian atanapi pinuh cahaya, jsb., sareng konsumsi kakuatan maksimum mangrupikeun hal anu penting pikeun catu daya AC (diaméterna kawat, saklar, jsb.) anu kedah diperhatoskeun
Konsumsi listrik seragam: 200W / m2; konsumsi kakuatan maksimum: 450W / m2, konsumsi kakuatan layar éléktronik φ 3.75mm = consumption 5mm layar éléktronik konsumsi kakuatan × 2.5 kali. Layar éléktronik kagolong kana alat-alat éléktronik anu hadé. Pikeun operasi anu aman sareng operasi anu dipercaya, terminal input kakuatan AC220V na atanapi AC220V input input tungtung microcomputer anu nyambung kedah didasarkeun.

× Naon anu abdi tiasa bantosan?