Нашите производи

основана во 2006, Шенжен Хит-предводена копродукции, Рибар е врвен производител на големи димензии на ЛЕР во Кина. со повеќе од 10000 производство на квадратни метри и 15 линии на автоматизирани производствени капацитети, ние се гордееме во нашето професионално управување, Р.&Д, производни и силни сервисни тимови. како моќно високо-технолошко претпријатие, Хајт-Лед воспостави долгорочно партнерство со светски познати гиганти како што е Нича, Кри, epistar и optotech корпорација,што целосно претставува модерно претпријатие за ефикасно споделување на ресурси, добро учество & и високо-ефикасна работа. со години создадовме широк спектар на LED дисплеј производи, вклучувајќи ги и спортските стадиони-екрани, дисплеи за комерцијално рекламирање, фиксни дисплеи, изнајмување дисплеи за внатрешна и надворешна употреба и така натаму…

Прочитај повеќе