Прикажувајќи ги сите 12 резултати

транспарентен LED дисплеј е совршено решение доколку сакате динамично да комуницирате со околината преку екран пред или зад прозорецот без да ја блокирате дневната светлина. P3.91 p7.81 транспарентен LED видео екран е најпопуларниот.

WhatsApp WhatsApp нас