мек дисплеј P30 самолеплив флексибилен ултра-тенок про transparentирен екран со предводена фолија

Шенжен фабрика Цена PCB невидлив транспарентен предложен филм во екран со приказ на филмови за големи шоуа на излози на трговски центар,Висока транспарентност(95%) дозволува стаклото да остане видливо дури и по прицврстувањето на филмот

× Whatsapp