P15.625 мрежен LED дисплеј екран со флексибилна анимација завеса за ainид

Екранот за завеса на ЛЕР е еден вид креативна ЛЕР со минимални барања за челична конструкција. Во споредба со екранот со конвенционален тип на кабинет, е 65% полесни и 80% потранспарентно.

× Whatsapp