надворешен водоотпорен 500*500 P3.91 заоблен LED екран со регулатор на агол

P3.91 P4.81 надворешни предни и задни сервисни LED дисплеи, со новиот регулатор на агол за криви лед дисплеи. Купете лед екрани со највисоки цени за изнајмување од кинескиот производител на професионални LED екрани.

WhatsApp разговор