Интелигентен тренд на фаза за изнајмување на рекламирање со ЛЕР 3ид P3.91

предводени од видео-wallидот

Електронската технологија за LED диоди станува сè пософистицирана. Сега сме запознаени со конвенционалните производи. Мал растојание, нови идеи, 3Д и интелигентна технологија за облак со голо око се охрабрија и продолжуваат да прават напори. Тие се шират на разни производители на електронски LED диоди во поза на агилно движење.

Со развојот на Интернет, LED видео електронски екран мрежата се емитува се повеќе и пошироко, не само низ провинциите и градовите, но и преку океанот. Тоа не само што може да го премине регионот, но и да пренесе информации. Можеме да ги прикажеме најновите вести или слики на контролираниот кластер за електронски LED диоди со кликнување на копче, и неговото влијание и пренесување достигнуваат далеку над достигнување порано. Сепак, на некои посебни места, овие вештини не можат да го обезбедат потребното видео за приказ. LED електронскиот екран има перформанси за вообичаена употреба, и се движи кон разновидни и меѓународни трговски центри, на кој широко им веруваат сите дома и во странство.

Квалитетот е конкурентска предност. Производите не само што имаат нова структура на производи, но исто така имаат иновативен модел на профит. Кои се предностите на? По собирањето податоци на сензорите, климата, собна температура, влажност, Содржината на PM2.5 и другите информации се прикажани на LED електронскиот екран. Ако тоа е екран за насочување на сообраќајот, преку контролниот центар, информациите за патот собрани од серверот се испраќаат до секој голем LED екран, што носи голема погодност за животот на секој.
LED електронски екран до интелигентен развој заедно, донесе и некои безбедносни прашања. На пример, често има вести што воделе електронските екрани да емитуваат непристојни видеа и слики, или вклучуваат прашања поврзани со истекување. Ние треба добро да ја искористиме мрежната алатка, а исто така ја подобри интелигентната функција, решавање на разни недостатоци и небезбедни ризици во процесот на интелигентни, така што електронскиот екран на ЛЕР може да ви послужи подобро.

× Како можам да Ви помогнам?