Панел за танцување предводени од екранот со видео-панели со екран P2.9mm 3.9mm интерактивна употреба во затворен простор на отворено

Инсталирањето на ЛЕД-екран на подиумот во трговските центри може да ги направи трговските центри поинтересни и да привлече повеќе луѓе, особено децата

× Whatsapp