P6.25 Панели за плочки со предводени подни подрачја Интерактивен кат за танцување со видео

внатрешен / полу-отворен предводен подиум за прикажување е специјален производ за апликација за ноќен клуб, диско, емисија на модели, изложба на автомобили, шопинг центар, црвен тепих, свадбен тепих, итн. Оваа подот поддржана од видео подот за танцување ја поддржува интерактивната функција кога ќе ја допрете за нога.

× Whatsapp