p3 внатрешен предводен дисплеј предводен дисплеј фабрички дисплеј предводен на отворено интерактивно предводено подиумот за танцување

Висока дефиниција за танцување за изнајмување предводена дисплеј внатрешна СМД интерактивна LED видео подна танцување,поддршка голема тежина интерактивна floorид на подиумот со целосна боја.

× Whatsapp