На паметниот град му треба LED екран на столб за ламби за знак за рекламирање

LED POLE SCREENS

Екранот на столбот со LED ламба припаѓа на паметната градска терминална опрема, опремени со мулти-функционални сензори, мрежа за податоци и други објекти, функционален кластер: 1, вграден LAN, WiFi, следење, препознавање на лице, 4 G интелигентен модул за управување; 2. Автоматско прилагодување на осветленоста, контрола на температурата и дисипација на топлина, следење во реално време на внатрешната температура и влажност на екранот; 3. GPS прецизно позиционирање; 4. Следење на температурата и влажноста на воздухот (PM2.5); 5. Функција за далечинско следење и управување со текстот, терминал за содржина емитувана слика и видео (истовремено и различно играње чекор).
Екран на столб со LED светилка за паметен градски дом
Карактеристики на екранот на паметниот град предводени од светло-пол:
1. Со LED ултра-висока осветленост, може да се види јасно на долго растојание;
2. Користење на нелинеарна технологија за корекција, сликата е појасна и хиерархиска;
3. Усвојување на технологија за модуларен дизајн, сигурноста и стабилноста се повисоки;
4. Далечински безжичен (3Г., 4Г., WiFi и мобилна апликација) се донесува контрола, а работата на системот е едноставна и лесна;
5. Екран на столб со LED ламба со мал, широк, лансирање со повеќе точки;
6. Во споредба со традиционалното рекламирање на светло-кутија, емитувањето видео е подобро;
7. Во согласност со националното планирање на сообраќајот на патиштата и урбанистичкото планирање.
8. Информациите за општински публицитет беа објавени на централизиран начин,
9. Комерцијално рекламирање голема регионална операција;
10. Информациите се емитуваат синхроно, што може да го реализира целиот мрежен пренос;
11. Може да се контролира со кластер и да го следи статусот на емитување во реално време;
12. Производите можат да бидат прилагодени дизајн, лесен за одржување и инсталирање.

× Како можам да Ви помогнам?