Безжичен LED екран со 4G, WiFi,GSM, GPRS, ЦДМА, 3Г., УСБ-диск

безжичен ledид на екранот

Безжичен LED екран на екранот користи 4G, WiFi,GSM, GPRS, ЦДМА, 3G и други мрежи за безжична комуникација за да ги завршите меѓуградските, Осветлување на информации за мрежно планирање во реално време и за големи размери на ЛЕР електронски екран. Не е обврзана со регион, интервал и жици. Кои се предностите на безжичниот LED електронски екран?

1、 Планирање на голема мрежа: безжичен LED електронски екран испраќа информации преку GSM, GPRS, ЦДМА, 3G и други безжични мрежи. TCP / Избран е протокол за пренос на IP мрежа, а бројот на терминални мрежи не е ограничен, така мрежата може да се планира во големи размери.
2、 Објавување на информации во реално време: безжичниот LED електронски екран може да ги прифати информациите испратени од центарот за информации во секое време.
3、 Не е ограничено со интервалот: безжичен LED електронски екран може да се користи на национално ниво, сè додека може да се користи покриеност на безжична мрежна сигнал на локално ниво, не подлежат на ограничувањата на растојанието и ориентацијата.
4、 Практична заштита на уредот: бидејќи нема потреба од поставување оптички кабел или комуникациски кабел, ориентацијата на безжичен LED електронски екран е лесна за избор. Модуларно планирање, лесен за заштита и одржување, и активно ги задржува сите информации, активен dial-up Интернет, активно повторно бирање на паѓачката линија за да се обезбеди сигурна врска, безжичен LED електронски екран ќе ги репродуцира оригиналните информации кога повторно ќе се исклучи напојувањето, планирање против мешање, погоден за употреба во сурова електромагнетна средина, планирање на висока и ниска температура, навикнати на ниска температура и висока температура работна средина.
5、 Повеќе методи за објавување информации: според различните избрани комуникациски мрежи, може да се изберат различни методи за испраќање информации за ажурирање на информациите на безжичниот LED електронски екран, а информациите може да се испраќаат во групи, групи и единечна точка. Како: компјутерот преку Интернет поврзана веб-страница за испраќање, компјутерот преку специјалниот модул за пренос на информации испратен, генералниот мобилен телефон е испратен, итн.
6、 Разновидни опции за LED електронски екран: сите видови затворен простор, полу-отворено, надворешна единечна примарна боја, двојна примарна боја, шарени, итн.
7、 Повеќе јазични избори: како што се броевите, букви, Кинески, Англиски, итн.
8、 Методи за прикажување на богати информации: секоја информација може да се прилагоди на методот на прикажување и времето на престој, може да се прикаже во кој било аранжман, многу чувствителен.
9、 Разновидни методи за криптирање информации: на пример, кодот за идентификација и кодот за проверка може да се постават според потребите на корисникот, или само специјалниот број може да се прифати. Обезбедете безбедност на информациите.
10、 Поддржувајте различни специјални ефекти.

× Како можам да Ви помогнам?