Produktet tona

themeluar në 2006, Shenzhen Hyte-Led Co, shpk është një prodhues i lartë i ekranit LED në shkallë të gjerë në Kinë. me më shumë se 10000 sipërfaqe prodhuese sqm dhe 15 linjat e pajisjeve të automatizuara të prodhimit, ne krenohemi me menaxhimin tonë profesional, R&D, ekipe prodhimi dhe shërbimi të fortë. si një ndërmarrje e fuqishme e teknologjisë së lartë, Hyte-Led ka krijuar një partneritet afatgjatë me gjigantë të njohur botërorë si Nicha, Cree, korporatë epistar dhe optotech,që përfaqëson plotësisht ndërmarrjen moderne të ndarjes efikase të burimeve, pjesëmarrje e mirë & dhe funksionimi me efikasitet të lartë. ne kemi ndërtuar një gamë të gjerë të produkteve të ekranit LED ndër vite përfshirë ekranet e stadiumeve sportive, tregon reklama komerciale, ekrane fikse, tregon me qira për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm etj…

Lexo më shumë