Shërbimi Online

Konsulencë dhe Shërbim Online

Për panelet tona të shfaqura në natyrë të udhëhequr nga natyra, ne mund të ofrojmë shërbime përmes mënyrave të mëposhtme:

 • telefon — 24- shërbimi ynë telefonik është në dispozicion për klientët. Ju lutemi na lini informacionin tuaj të kontaktit dhe informacionin e detajuar të dështimit(pls tregojnë dështimin në fotografi sa të jetë e mundur) kur na kontaktoni.
 • Komunikim në kohë reale — Ekipi ynë i shërbimit mund të ofrojë shërbime përmes Skype, E-mail, MSN, për shembull, dërgimi i skedarëve video të funksionimit të programeve kompjuterike ose kartelave grafike për të treguar se si të funksiononi
  Nëse është e nevojshme, ekipi ynë i shërbimit mund të përdorë nga distanca kompjuterin e klientit përmes Team Viewer për të instaluar dhe vendosur një softuer për klientët dhe për të hequr dështimet e softuerit të sistemit .
 • post — Dërgoni tek ne komponentët e dështuar nën garanci, dhe ne do t'i kthejmë ato të riparuara sa më shpejt që të kemi mundësi.
 • On-site — Inxhinieri mund të caktohet të ofrojë shërbim në vend sipas kërkesave tuaja.

Detajet e shërbimit

 • Riparimi dhe mirëmbajtja — Ne do të jemi përgjegjës për riparimin e çdo pjese të dëmtuar nën garanci dhe kthimin e pjesëve të riparuara te klienti. Ne gjithashtu ofrojmë disa pajisje shtesë si furnizimi me energji elektrike, module dhe karta skanimi për të lehtësuar mirëmbajtjen.
 • Shërbim këshillues ose këshillim — Këshillë teknike për funksionimin dhe mirëmbajtjen e ekranit LED.
 • Trajnim teknik — Udhëzimi i stafit të klientit për instalimin dhe vënien në përdorim të ekranit LED dhe pajisjeve periferike, funksionimi i softverit të sistemit të kontrollit, dhe analiza e dështimit dhe mirëmbajtja e sistemit të ekranit LED dhe pajisjeve periferike.
 • kalibrim — Inxhinieri ynë i trajnuar është në shërbimin tuaj me një program kalibrimi (me kosto).
 • Shërbim i personalizuar — Ne ofrojmë një larmi opsionesh në madhësi dhe specifikimin e ekranit LED. Përveç kësaj, ne jemi të gatshëm të punojmë me klientët për të ndërtuar zgjidhjet e tyre të personalizuara të produktit, përfshirë zgjedhjen e produktit ose dizajnin e ri, zgjidhjet e sistemit, dizajn strukturor, pas sherbimit te shitjes, etj.
 • dokumentim –Manuali i Instalimit dhe Mirëmbajtjes;Diagrami i lidhjes së sistemit të ekranit LED;Udhëzim Softuerësh.