fabrikë e ekranit të udhëhequr

E themeluar në 2006, Shenzhen Hyte-Led Co, sh.pk është një prodhuesi kryesor i paneleve video me ekran LED në Kinë; me më shumë se 10000 sipërfaqe prodhuese sqm dhe 15 linjat e pajisjeve të automatizuara të prodhimit, ne krenohemi me menaxhimin tonë profesional, R&D, ekipe prodhimi dhe shërbimi të fortë.

Si një ndërmarrje e fuqishme e teknologjisë së lartë, Hyte-Led ka krijuar një partneritet afatgjatë me gjigantë të njohur botërorë si Nicha, Cree, korporatë epistar dhe Optotech e cila përfaqëson plotësisht ndërmarrjen moderne të ndarjes efikase të burimeve, pjesëmarrje e mirë & dhe funksionimi me efikasitet të lartë. Ne kemi ndërtuar një gamë të gjerë të produkteve të ekranit LED ndër vite duke përfshirë ekranet e stadiumit, tregon reklama komerciale, ekrane fikse, tregon me qira për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm etj.

Prodhimet tona janë përdorur gjerësisht në median e reklamave, lehtësirat publike, sportiv, argëtuese dhe industri të tjera, dhe janë eksportuar në Evropë, Amerikë, Japoni, Britania, Rusi, me shume se 50 vendeve dhe rajoneve. Me rrjetin tonë global të vendosur të shitjeve dhe shërbimeve të përsosura,marrim referime të shpeshta nga klienti ynë që bleu nga ne dhe gjithashtu kemi kontribuar në industrinë e drejtuar video me projektet tona të shumta për reklamim multimedial.

Ne zgjedhim vetëm materiale cilësore

ekrane të udhëhequra nga cilësia

Punëtorë me përvojë

Prodhimi artizanal është në zemër të kompanisë sonë. Ne e quajmë veten zejtarë për të shprehur pasionin që kemi për krijimin e kabllove të qëndrueshme, dhe ne po përmirësojmë vazhdimisht procesin e prodhimit, duke e shtyrë projektin tuaj të ketë sukses ashtu siç pritej.

prodhues i ekranit të udhëhequr

Bimë efikase & Makineritë shtetërore të artit

Ne e kuptojmë se sa e rëndësishme është ajo që makina me cilësi fundore mund të sjellë produkte të ekranit të udhëhequr shkëlqyeshëm dhe më të qëndrueshëm.Investimi ynë në teknologjinë më të fundit gjithashtu siguron që ne mund të ofrojmë çmime konkurruese për klientët tanë. 4 linjat e automatizuara të prodhimit na lejojnë të arrijmë një prodhim më të lartë duke ruajtur të njëjtin produkt me cilësi të lartë.

makineritë e ekranit të udhëhequr

Bimë efikase & Makineritë shtetërore të artit

Ne kemi tre pjesë për provën e produkteve tona të ekranit LED për të siguruar kur ju merrni produktet pa asnjë problem. 1) 24 orë kur përfundojmë procesin SMT të modulit LED. 2) Testi i parë i plotë i mbledhur i kabinetit LED ndizet dhe testi i plakjes; 3) 48 orë për testin e plakjes së plakjes të ekranit LED të konstruktuar të plotë duke luajtur video, karusel me ngjyra të vetme.

testimin e moshës së ekranit të udhëhequr