Zgjidhjet

HYTE LED është ofruesi juaj profesional për kthesën kryesore të ekranit të ekranit LED. Ne mund të ofrojmë të gjitha sferat e produkteve të murit të udhëhequr nga video. Zgjidhjet tona shkojnë nga shtëpia & ekran LED reklamimi në natyrë, ekran LED i fazës, Ekran LED sportiv, Ekran LED perimetrin e stadiumit, ekran i ngjarjes LED, ekran fleksibël LED, ekran të ndryshëm krijues LED si topi, kub, cilindër, etj, Ekran LED i stacionit televiziv, ekran LED i qeverisë, Ekran LED i metrosë, ekran LED taksi, ekran LED vallëzimi i dyshemesë, kursim i energjisë Ekran LED, dhe me shume.

hd-vogla-pixel-katran udhëhequr nga-screen-ekran

Ekrani LED i shërbimit të përparëm

Shenjat LED të arritshme përpara janë ekranet LED të dizajnuara për tu montuar ose ngulitur në mure për të zgjidhur problemin e hapësirës së kufizuar. Ata janë të pakta, dritë, dhe kanë cilësi të shkëlqyera të imazhit ndërsa janë të përballueshme dhe me kosto efektive,ato mund të jenë ekrane të udhëhequra nga hyrje të brendshme dhe të jashtme,si P1.875 P1.923 shtëpie dhe P8 P10 në natyrë…

Lexo më shumë….

 

mur i udhëhequr në natyrë

Ekran LED i Reklamave Tregtare

Ekrani LED i Reklamave Tregtare është gjithashtu mur tregtar me video LED ose ekran LED i Reklamimit, Ato ekran LED përdoren më së shumti për aplikim reklamimi në qendrën tregtare, qendër tregtare, ana rruge, ndërtesë, media, qeveri, stacion treni, aeroport, etj. Funksioni kryesor i atyre shfaqjeve janë: Vëmendje ngjallëse, informacioni ndërmjetësues.

Lexo më shumë….

tregon me qira skenë të udhëhequr

Muri i ekranit me qira LED me skenë

Ekrani LED i skenës quhet gjithashtu ekran LED i sfondit fazor i cili zakonisht instalohet në vendet siç është skena, shfaqje tematike, martesë, koncert, koncerte në shkallë të gjerë, turne muzikor, shfaqje rruge, shfaqjet e modës etj. Ekrani ynë LED me qira në skenë është i dizajnuar mirë, i qëndrueshëm, i besueshëm, portativ, e bukur, i lartë…

Lexo më shumë….

sportive të udhëhequr nga muri i ekranit
Ekran LED perimetrin e stadiumit

Ekrani LED i Perimetrit të Stadiumit gjithashtu quhet ekran LED reklamimi i perimetrit sportiv. tipari kryesor është ato ekrane LED të përdorura për në stadium, qendër sportive siç është për Futbollin, basketboll, badminton, Volejboll, not, regbi, Hokej në akull, etj. Zakonisht Ekrani LED rrethues është instaluar në tokë dhe pak i drejtuar nga mbrapa….

Lexo më shumë….

 

ekran udhëhequr kamion celular

Ekran i drejtuar nga kamioni celular

Ekranet LED të lëvizshme për kamionë dhe rimorkio nxjerrin në pah ngjarjet dhe produktet tuaja nëse janë me diell, të ndritshme ose me erë dhe stuhi. Raporti i lartë i kontrastit e bën ekranin të lexueshëm dhe ndërtimi i tij i fortë i reziston dëmtimit nga moti.
1. Ekrani super i hollë merr pak hapësirë ​​të jashtme, por i jep automjetit një pamje të këndshme

Lexo më shumë….

LED VIDEO LED

Ekran LED LED TV

Me pamje të mprehtë dhe të qartë,mënyra e plotë e përpunimit dixhital dhe teknologjia e provuar,ekrani ynë me një hap të mirë është bërë zgjedhja e studios bashkëkohore të studios televizive.
kështu,që posedon imazh ekran ultra HD,gamë të gjerë të temperaturës së ngjyrave,sistem i qëndrueshëm i transmetimit,shkalla e lartë e rifreskimit,dhe efekt i shkëlqyeshëm i ekranit,Ekrani i vogël me ekran të imët LED është dizajnuar që të plotësojë nevojën….

Lexo më shumë….