Kultura jonë

Kultura jonë dhe filozofi

Misioni i Kompanisë
Shndrit botën me mur video cilësor të ekranit të ekranit LED.
Falë komunikimit të sinqertë, bota është më e bukur!

Motoja e biznesit
Përmirësoni cilësinë e produktit, u siguroni klientëve shërbime me cilësi të lartë me çmimin më të mirë, përqëndrohuni në paraqitjen e familjes me ekran të plotë të kursimit të energjisë, krijoni një prodhues të ekranit të kursimit të energjisë në klasë botërore, dhe të kontribuojë në mbrojtjen e mjedisit në botë

Fryma e Sipërmarrjes
E vërtetë dhe e sinqertë, kultivimi i thellë i tregut, të gjithë jashtë, duartrokitje, gjurmët e verifikojnë ëndrrën!

Sloganet tona
Nuk ka diçka të tillë si një treg i keq, vetëm një ide e keqe;Nuk ka punonjës të këqij, vetëm udhëheqës të këqij

Vizioni yne
Synoni të bëhen një R udhëheqës&D, dhe baza prodhuese në ekran LED.

Filozofia jonë e zhvillimit
Njerëzit e orientuar, kanë staf të shkëlqyeshëm, mund t'u ofrojë klientëve produkte dhe shërbime cilësore, stafi, klientët, ndërmarrjet zhvillimi i përbashkët.