Zgjidhje LED Sportive

Karakteristikat e Ekranit LED të Stadiumit

LED stadiumi sportiv shfaq atë karakteristikë të qartë, imazhe të mprehta dhe një kënd të gjerë shikimi për transmetime të drejtpërdrejta tek audienca të mëdha. Ekranet tona sportive LED e bëjnë çdo lojë të mirë.live-Video-komerciale-reklamat-Nationstar-SMD

1. Ngjyra uniforme dhe raporti i lartë i kontrastit siguron një imazh të qartë dhe të gjallë

2. Konsum i ulët i energjisë

3. Kënd i gjerë shikimi për audiencë më të madhe

4. Modulet anti-UV parandalojnë dëmtimin nga ekspozimi në rrezet e diellit

5. Jetëgjatësia e gjatë dhe temperatura e ulët rritet për shkak të kanaleve duel për shpërndarjen e nxehtësisë

6. Shkalla e lartë e mbrojtjes IP65 e bën ekranin LED të papërshkueshëm nga uji dhe i papërshkueshëm nga pluhuri

7. Funksionimi i sigurt dhe i besueshëm i siguruar nga një sinjal i qëndrueshëm dhe furnizimi me energji elektrike

8. Sinjalet sinkron shfaqin imazhet në mënyrë të qëndrueshme pa vonesë në sinjal

9. Instalim i lehtë, çmontimin dhe mirëmbajtjen