Zgjidhja e ngjarjeve në skenë

Stage Event LED Display Features And Advantages

me përkufizim të lartë, njësitë jashtëzakonisht të ndritshme të ekranit video skenik LED ofrojnë mundësi të vërteta RGB që e bëjnë imazhin dhe videon mjaft të mprehta dhe mjaft të shkëlqyera për ngjarjet në skenë, prezantimet, Studiot TV, bordet reklamuese multimediale, demonstrime të plota me ngjyra, dhe ekranet e tjera LED.
• Ekrani ynë LED në fazë është i pajisur me një sistem profesional audio dhe video për të përpunuar sinjale të shumta, i cili siguron cilësinë nga përpunimi i sinjalit dhe bën të mundur luajtjen e imazheve me besueshmëri të lartë.
1. I lehtë për t’u instaluar
2. Rezolucion i lartë dhe densitet pixel
3. Raport i ngjyrës uniforme dhe raport i lartë i kontrastit
4. Ndërtim i sheshtë dhe i qetë
5. i qetë
6. Stabilitet dhe besueshmëri e lartë
7. Shkalla e lartë e rifreskimit

Diagrami i sistemit