Agjentët dhe shpërndarësit

Agjentët dhe shpërndarësit në të gjithë botën kërkohen!

udhëheqës i ekranit të udhëhequr global

Si një nga prodhuesit më të mëdhenj të ekranit të drejtuar në ekran në Kinë, kompania jonë po zhvillohet me shpejtësi në vendin tonë dhe në mbarë botën, ne kemi disa shpërndarës në disa vende.

Tani kërkojmë agjentë shtesë me reputacion / shpërndarësit për të zgjeruar shtrirjen tonë globale dhe shitjet në të gjithë botën. Në mënyrë të veçantë, ne jemi duke kërkuar njerëz me përvojë ose kompani që njohin tregjet e shtëpive të tyre dhe do të jenë në gjendje të angazhohen në mënyrë efektive me klientë të mesëm dhe të mëdhenj.

Farë mund t'ju ofrojmë?
Ne kërkojmë bashkëpunime të dobishme reciproke dhe ofrojmë partnerëve tanë:

Ekranet me ekran të udhëhequr me cilësi të lartë me çmime konkurruese.
Marketingu dhe mbështetja e shitjeve për të arritur një pjesë të mirë të tregut dhe rezultate të shkëlqyera ekonomike.

Trajnimi i forcës suaj të shitjes.
Bashkëpunim teknik për të përshtatur produktet dhe shërbimet tona me nevojat e klientëve tuaj.