Zgjidhja e udhëhequr nga kamioni celular

Karakteristikat dhe avantazhet e ekranit LED të kamionit celular

panelet e ekranit të udhëhequr
Ekrani LED me kamion celular është një media e rëndësishme reklamuese për ngjarje në natyrë dhe fushatë reklamuese në bazë të veçorisë së tij unike të strukturës së përparuar. Ajo njihet si ekran LED i montuar me kamion dhe ekran LED i montuar në rimorkio.

Karakteristikë e ekranit LED të montuar me rimorkio celular:
1. Ekranet janë të papërshkueshëm nga uji,anti-thunder,anti statike etj. për përdorim të ambientit në natyrë;
2 Cabinetdo kabinet i ekranit LED të lëvizshëm duhet të kalojë testin kundër shkundjes së nivelit të lartë në punëtorinë tonë për të garantuar një ekran të përsosur që funksionon gjatë lëvizjes së kamionëve dhe rimorkiot. Ne me mirësi ju rekomandojmë kamion & Ekrani LED i rimorkios funksionon me shpejtësi më të vogël se 30 km / orë për të lejuar audiencën të shijojë argëtim ngjarjesh dhe përmbajtje reklamimi, gjithashtu ekrani LED po funksionon në mënyrë të sigurt;
3. Ekran LED kamion miratojë kabinetin tonë ekran LED me qira ultra të pakta për të realizuar kërkesën për peshë të lehtë,kështu që do të ishte më e lehtë dhe më e sigurt për ngritjen dhe rrëzimin e murit LED në kamion dhe rimorkio;
4. Dollapët e shpejtë janë të pajisur në secilën kabinet për instalimin e shpejtë të ekranit LED të lëvizshëm. Ne jemi duke furnizuar grupin e plotë të ekranit LED kamion dhe rimorkio, gjithashtu nëse klientët kanë një kuti kamionësh ose rimorkio tashmë ose të përshtatshme për të blerë në vend, do të siguronim vetëm ekranin LED.

Diagrami i sistemit